Gündem 3 Adam'ın bu haftaki konukları kim?

3 Adam'ın bu haftaki konukları kim?

22.11.2016 - 12:42 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen programı 3 Adam yeni bölümü ile yarın akşam ekrana geliyor. Seyircinin merakla beklediği 3 Adam'ın bu haftaki konukları kim? sorusu yayına giren 6. bölüm fragmanı ile yanıt buldu. 3 Adam'ın merakla beklenen bu haftaki konukları ve detayları haberimizde...

3 Adamın bu haftaki konukları kim

TV8 ekranlarının merakla beklenen programı 3 Adam heyecan dolu yeni bölümü ile yarın akşam izleyiciyle buluşacak. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam sürpriz konukları ve skeçleri ile yine ekrana kilitleyecek.

Haberin Devamı

3 Adam'ın 22 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde bu hafta hangi konuklar katılacağı merak konusu olurken beklenen açıklama geldi. Yayına giren 6. bölüm fragmanına göre 3 Adam'a bu hafta Hadise, Derya Uluğ, Çakallarla Dans 4 oyuncularından Şevket Çoruh ve İlker Ayrık konuk olacak.

3 Adam'ın yeni sezon müjdesini Acun Ilıcalı daha önce O Ses Türkiye programında vermişti.

Skeç yazarlarının, yazdıkları skeçi oynamak isteyenlerin ve stand-up yapmak isteyenlerin ekrana çıkma şansı bulacakları 3 Adam Sahne, 3 Adam ile birlikte her hafta TV8 ekranlarında yer bulmaya kaldığı yerden devam edecek.