Gündem 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

03.02.2016 - 14:33 | Son Güncellenme:

Uzun bir aradan sonra yayın hayatına kaldığı yerden devam eden ve geçtiğimiz hafta Cumartesi akşamı ekrana gelen 3 Adam’a Kubat,Onur Buldu, İrem Sak ve Semih Saygıner konuk oldu. Seyircinin merakla beklediği Üç Adam'ın bu haftaki konukları kimler? sorusu ise henüz yanıt bulmadı. İzzet Çapa'nın yazısı ise sosyal medyayı salladı!

3 Adamın bu haftaki konukları kimler

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile “3 Adam”, eğlence dolu bir programla TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. İzzet Çapa, 3 Adam'ı izlerken neden fenalık geçirdiğini yazdı, sosyal medya karıştı.

Kelebek'teki köşesinden magazin gündeminde bomba etkisi yaratan yazılar ve röportajlar yayınlanan İzzet Çapa'nın son yazısı sosyal medyayı salladı. 3 Adam'dan neden fenalık geçirdiğini 7 maddede özetleyen Çapa, Twitter'da "İzzetÇapa TutarsızlıkYapma" HASHTAG'ı ile TT oldu.

ÜÇ ADAM'IN BU HAFTAKİ KONUKLARI KİMLER?

Geçtiğimiz hafta 3 Adam'a; Kubat, Onur Buldu, İrem Sak ve Semih Saygıner’i konuk olmuştu. Bu haftaki yeni konukları henüz açıklanmadı.

30 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan talk şhow programı 3 adam'a Kubat’ın en güzel şarkıları ile şenlenirken, sevilen oyuncular Onur Buldu, İrem Sak ve bilardo şampiyonu Semih Saygıner ile keyifli bir sohbet yapıldı.

“3 Adam” yeni bölümü ile 6 Şubat Cumartesi gecesi canlı yayınla 23.30’da TV8’de yeni konukları ile ekrana gelecek.