Gündem 3 Aralık Show TV yayın akışında neler var?

3 Aralık Show TV yayın akışında neler var?

03.12.2016 - 09:56 | Son Güncellenme:

Show TV yine dizi sektöründe aktif olarak rol almaya devam ediyor. İçeriğimizin devamında 3 Aralık SHOW TV yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde SHOW TV yayın akışında hangi programlar yer aldığını öğrenebilirsiniz.

3 Aralık Show TV yayın akışında neler var

SHOW TV yayın akışı, güne sevilen kahkahalarla dolu eğlenceli videolarla başlıyor. En komik videolar, en komik bebeklerin ve hayvanların yer aldığı programla güne gülerek başlayabilirsiniz, En Komik An programı saat 09:00'da. Kaçırmamak için saat ekran başında olun. SHOW TV yayın akışı saat 10:00'da Cumartesi Sürprizi programıyla devam ediyor. Dopdolu içeriği ve bomba gibi haberleriyle Elif ÖZKUL'un sunumuyla canlı yayınla karşınıza çıkıyor. Bu haftanın gündem maddeleri tüm magazin dünyasında olduğu gibi, usta oyuncu Erdal Tosun'un vefatı ve Kerimcan Durmaz'a samsun'da yapılan silahlı saldırı. Gündem maddelerinin dışında tüm bir hafta boyunca magazin dünyasında nelerin yaşandığına dair birçok renkli ve eğlenceli içerik sizlerle olacak

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

. SHOW TV yayın akışında yer alan bir diğer program da Turgay BAŞYAYLA ile LEzzet Yolculuğu. Bu programda Anadolunun muhteşem lezzetleri ile tanışabilir, tüm anadolunun doğal güzelleriyle keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Turgay BAŞYAYLA'nın bu haftaki durağı Sivas! Gemek ilçesi Karagöl köyü'ne konuk olan sunucu, Sivas İçli Köftesi, Pastırmalı Madımak, Atli Lahana Sarması, Sac Kavurma, Kazanda Etli Bulgur, Hıngel, Peskütan Çorba ve Pekmezli Un Helvası yapımını gösterecek,aynı zamanda sunucunun türküleriyle de renk kattığı program saat 13:00'te başlayacak. Yayın akışı saat 14:00'te Gülümse Yeter dizisinin 18. bölümün tekrarıyla devam edecek. Sarp'ın evllilik teklifine evet diyen Yasemin, havalara uçar ve durumu ailelerine anlatmak için hazırlık yapmaya başlarlar. Süpriz gelişmelerin yaşandığı bu bölümün tekrarını kaçırmayın .Yayın akışı saat 17:15'te yepyeni bir programla devam ediyor. Evrim Akın'ın sunumuyla Çocuktan Al Haberi 1. bölümüyle karşınızda olacak. Yıllar boyunca tüm televizyon kanallarında beğeniyle seyredilen program, Evrim Akın'ın eğlenceli sunumu ve çocukların sorulan sorulara verecekleri birbirinden ilginç cevaplarla, size oldukça komik ve keyifli anlar yaşatacak. Yayın akışı 18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve hafta boyunca gündemin nabzını tutmak için ekran karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz haftanın ve hafta sonunun gündemine dair son dakika gelişmelerini kaçırmamak için haber saatinde ekran karşısında olun. SHOW TV yayın akışında saatler 20:00'yi saatler saatler 20:00'yi gösterdiğinde herkesi ekrana kilitleyen çok sevilen dizilerden birtanesi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle yayında olacak. 21. bölümü yayın olacak dizide bu hafta, Hayat Murat'a dönmemeye kararlı gibi gözüküyor. Her bölümde aralarında daha çok gerilimin yaşandığı ikilinin arası bu bölümde de pekte iyiye gidiyor gibi gözükmüyor. Yayınlanan fragmanda Hayat'ın yüzüğü çıkarıp Murat'a verdiği görülüyor. Peki ya Murat'ın tepkisi ne olacak? Yayın akışı saat 00:15'te dünya düzellerinin bir araya getiriyor. Dünyanın 50 farklı ülkesinden gelen birbirinden güzel mankenler Best Model Of The World yarışmasıyla dünya güzeli olmak için yarışıyor. Programın sunuculuklarını Rober Hatemo, Tuba Yurt ve Emel Müftüoğlu üstleniyor. Birbirinden güzel mankenlerin yarışacağı bu geceyi kaçırmayın!