Gündem 3 ilde kaza: 9 ölü, 2 yaralı

3 ilde kaza: 9 ölü, 2 yaralı

11.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir, Osmaniye ve Batman’da dün meydana gelen kazalarda 9 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

3 ilde kaza:  9 ölü, 2 yaralı

Batman’da Çayüstü köyü Kantar Köprüsü yakınında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle şarampole yuvarlanan ve yanan kamyondaki aynı aileden Ali Ö., Sedat Ö., Gökhan Ö. ve Mehmet Ö. hayatını kaybederken, O.Ö. (43 ) ve V.Ö. (20) ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı

Aşırı hız can aldı

Osmaniye’de aşırı hız yapan Furkan Kılıç’ın (19) kullandığı otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran akaryakıt tankerine arkadan çarptı. İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Kazada sürücü Kılıç ile yanındaki Ö.K. (25) ve E.B. (19) hayatını kaybetti. Sıkışan cenazeler, ekiplerce çıkartılıp, Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tanker şoförü E.Ö. (49) gözaltına alınırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

5 km ters yönde gitti

İzmir’den Bergama istikametine seyir halinde olan İlker Çalışkan (22) idaresindeki motosiklet, ters yönde ilerlediği iddia edilen Ahmet Tunçel (63) idaresindeki otomobille çarpıştı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, her 2 araç sürücüsünün de kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan yapılan ilk incelemede, Ahmet Tunçel’in otoyol Yeni Foça bağlantı kolundan kazanın meydana geldiği noktaya kadar, yaklaşık 5 km ters istikamette seyrettiği öğrenildi.