Gündem 3 Kasım Kanal D yayın akışında neler var?

3 Kasım Kanal D yayın akışında neler var?

03.11.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Kanal D’ de bu akşam Vatanım Sensin’ in yeni bölümü ekranlarda olacak. İşte 3 Kasım Kanal D yayın akışı ve detayları!

3 Kasım Kanal D yayın akışında neler var

Kanal D yayın akışında her gün izleyicileri birbirinden farklı programlar ve diziler bekliyor. 3 Kasım Kanal D yayın akışında da birden çok eğlenceli program bulunmaktadır. 3 Kasım Kanal D yayın akışına sabahın erken saatlerinde İrfan Değirmenci’nin sunduğu, İrfan Değirmenci ile Günaydın programıyla başlayın. Günün ilerleyen saatlerin Kanal D yayın akışında Kısmetse olur, Renkli Sayfalar gibi programlar sizleri bekliyor. 3 Kasım Kanal D yayın akışında korku filmi sevenler için Hayalet Sesler filmi Star ekranlarında olacak. 3 Kasım Kanal D yayın akışıyla ilgili tüm detaylar yazımızın devamında!

Haberin Devamı

3 Kasım Kanal D Yayın Akışı

05.30 Geniş Aile- Tekrar
Geniş Aile’nin başkahramanı evin sorumsuz ve serseri oğlu Cevahir’dir. Almancı bir ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya giden Cevahir, üç ay sonra boşanmış olarak eve dönünce durgun olmayan ortalık daha da karışır. Cehavir ile Zeynep iddiaya tutuşuyor. Buna göre; Cevahir, Zeynep’i ziyarete gelen ve onunla birlikte kalan iki kız arkadaşından birini üç gün içinde ayartamaz ise Zeynep ile uğraşmayı bırakacak, tersi olursa Zeynep eşyalarını toplayıp gidecek.

06.45 İrfan Değirmenci İle Günaydın- CANLI
İrfan Değirmenci sabahın ilk saatlerinde yaptığı haber programıyla gündemin nabzını tutuyor. Her sabah 06.45’te Kanal D’de!

09.30 Renkli Sayfalar- CANLI
Magazin dünyasını didik didik edecek program "Renkli Sayfalar", Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumu ile hafta içi her gün canlı yayınlanıyor.

Haberin Devamı

12.30 Kısmetse Olur- Yeni Bölüm
Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak. Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından her hafta birer kişinin evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

16.15 Ben Bilmem Eşim Bilir- Yeni Bölüm
Ben Bilmem Eşim Bilir’in sunuculuğu hafta içi her gün Şule Zeybek’e, Cuma akşamları yayınlanacak final bölümlerinde ise Ufuk Özkan’a emanet olacak. Zorlu oyunlarla hem ilişkilerinin gücünü test edip, hem de birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını ortaya koyacak olan yarışmacılar, gün boyu tüm halleriyle Kanal D ekranındaki yerini alacak.

18.45 Ana Haber Bülteni- CANLI
Kanal D Haber; Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen araştırmacı habercilik örneklerine imza atıyor!

20.00 Vatanım Sensin- Yeni Bölüm
Üç çocuğu ve kayınvalidesiyle birlikte zorlu bir hayat süren Azize, canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla kavurulurken diğer yandan savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele etmektedir. Yıldız güzeller güzeli gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kızdır. Ali Kemal se kardeşlerine göre çok farklı aşk acısıyla ve kendine dair öğrendiği önemli bilgiyle kuytu köşede yaşayan bir serseri mayın gibidir. Azize çocuklarının dertleriyle birer birer uğraşmaya çalışırken İzmir'in Yunanlar tarafından işgale uğrayacağını öğrenir.

Haberin Devamı

22.30 Vatanım Sensin- Tekrar

01.00 Hayalet Sesler
Mimar JonathanRivers, umulmadık olaylar sonucu acı çeken dul bir erkek konumuna düşer. Karısının ölümünün ardından kafası ziyadesi ile karışmıştır. Ancak bir paranormal uzmanı Jonathan’a yaklaşır ve karısının, mezardan gelen sesini duymak gibi bir fikir atar ortaya. Bir dizi sıra dışı iletişim türü içinden geçerek, EVP sistemi aracılığı ile Jonathan, nihayet karısını görebilecek ve onunla konuşabilecektir. Ancak bunu yapmakla kendisini obsesif bir duruma sokar çünkü merakı onda, daha fazlasını bilmek arzusu uyandırmıştır. Bu durum Jonathan’ın bu dünyaya ait olmayan bazı yüzleşmeler yaşamasına vesile olacak ve içlerinden bazıları, zarar veren yapıları ile Jonathan’ın müdahalesine izin vermeyecektir.

Haberin Devamı

03.00 Galip Derviş- Tekrar
O bir kahraman! Ama şimdiye kadar gördüklerinize hiç mi hiç benzemiyor! Sayısız fobileri ve takıntılarıyla Galip Derviş, belki de görüp görebileceğiniz en şaşırtıcı, en akıl almaz ve en zeki adam. Çözülmesi imkânsızmış gibi görünen her olayın altından başarıyla kalkacak kadar yetenekli. Ama takıntıları ve fobileri yüzünden açığa alındığından beri komiser değil. Bir yandan, tekrar polis olmak için uğraşırken, diğer yandan, dört yıl önce arabasına konulan bir bombayla öldürülen karısının katilini bulmak zorunda.