Gündem 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesajlar: Milli birlik ve beraberlik ruhu...

30 Ağustos Zafer Bayramı için mesajlar: Milli birlik ve beraberlik ruhu...

30.08.2019 - 08:47 | Son Güncellenme:

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları sabahın ilk ışıklarından bu yana yoğun ilgi görüyor. Ülkemizde milli birlik ve beraberlik ruhuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için ülkemizin dört bir yanında kutlamalar sürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda 30 Ağustos Zafer Bayramı için en güzel mesajlar aranıyor. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesajları haberimizin içeriğinde '30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları', ''En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları' ve 'En anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları' başlıkları altında topladık.

30 Ağustos Zafer Bayramı için mesajlar: Milli birlik ve beraberlik ruhu...

Sabahın ilk saatlerinden bu yana başlayan '30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları', en güzel Zafer Bayramı mesajları, 'en anlamlı 30 Ağustos mesajları' arayışı hız kesmiyor. Vatandaşlar bu coşkulu günün anlam ve önemini paylaşmak için sabırsızlanıyor. Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır. Bugün tüm yurtta bayram havası etkili olacak. Zafer Bayramı en içten hislerle yaşanacak.

Haberin Devamı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

- 30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.

- Büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ülkemizin koruyucusu Ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nü yürekten kutlarım.

- 30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu güzel Zafer Bayramınız kutlu olsun.

- Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haberin Devamı

EN GÜZEL 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

- Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

- Ulusumuzun bayrağını özgürce göklerde dalgalandıran ve bağımsızlığımızı perçinleyen 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde milletçe coşkuyla kutluyoruz.

- Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Ne mutlu Türküm diyene

- Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum.

- Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 97. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

EN ANLAMLI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

- Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.

Haberin Devamı

- Milli mücadele boyunca başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım.

- Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk'ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.