Gündem 3600 ek gösterge son durum nedir, ne zaman çıkacak?

3600 ek gösterge son durum nedir, ne zaman çıkacak?

21.03.2022 - 09:45 | Son Güncellenme:

3600 ek gösterge konusu kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Öğretmen, hemşire, polis, din görevlileri büyük bir umutla ek göstergeyi bekliyor. Hiçbir haberi kaçırmak istemeyenler "3600 ek gösterge son durum nedir, ne zaman çıkacak?" diye soruyor.

3600 ek gösterge son durum nedir, ne zaman çıkacak

3600 ek gösterge için milyonlar hükümetten haber bekliyor. Konu sık sık gündeme gelirken bilgi almak isteyenler "3600 ek gösterge son durum nedir, ne zaman çıkacak?" sorusuna cevap arıyor.

Haberin Devamı

TEKNİK ÇALIŞMA YAPILDI

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın yapılan 2. toplantıda konuya ilişkin konuştu. Ali Yalçın "Toplantıda, ek gösterge düzenlemesinin çerçevesine dair teknik tartışmalar yapıldı. Bizim temel yaklaşımımız sadece dört meslek grubu için 3600 ek gösterge yerine, tüm kamuyu içerisine alan 3600 ek gösterge ve ek göstergelerin düzenlenmesi şeklindedir.” dedi.

10 MAYIS'TA ÜÇÜNCÜ KEZ

Kamunun da bir taslak çalışması olduğuna işaret eden Yalçın, “Bu taslak bizimle paylaşılmadı, bunun yerine bizim hizmet bazlı yaklaşımımız alınmak istendi” dedi.

Posta'nın haberine göre, bundan sonraki süreçte 10 Mayıs’ta üçüncü kez bir araya geleceklerini aktaran Yalçın, “10 Mayıs’a kadar konfederasyonumuzun mutfağıyla Çalışma Genel Müdürlüğü görüşerek iş belli bir yere kadar taşınacak. Çalışma Genel Müdürlüğü, hizmet kollarımızın başkanlarını ve teknik ekiplerini dinleyerek, herhangi bir boşluk olmaması için süreç yönetimi yapacak” diye konuştu.