Gündem 4 kişilik aile burada kayboldu

4 kişilik aile burada kayboldu

31.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in Söke ilçesinde pazar günü yola çıkan Mehmet Arslan (38), eşi Necla Arslan (35) ile çocukları Eylül Arslan (11) ve Eyüp Aslan’dan (6), üç gündür haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi

4 kişilik aile burada kayboldu

Ailenin evinde kimseye ulaşamayan polisler, Mehmet Arslan’ın kredi kartı bilgilerini incelemeye aldı. Arslan’ın en son, geçen 27 Ocak’ta Didim Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde harcama yapıldığını tespit eden ekipler, araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

Su çok bulanık
Buradan elde edilen güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Büyük Menderes Nehri’nin üzerindeki köprüden geçen bir aracın birdenbire kaybolduğunu tespit etti. Köprü üzerinde bulunan bir jant kapağı ile köprünün korkulukları ve taşlar üzerinde beyaz boya izlerine rastlanması üzerine köprü ve çevresinde araştırma başlatıldı. Nehre dalan dalgıçlar, bulanık suda görüş mesafesinin sıfır olduğunu belirtti. Mehmet Arslan’ın babası Ahmet Arslan, “Torunlarımın dersleri çok iyi olduğu için hem karne hediyesi olsun diye dolaşmaya çıktılar” dedi.