Gündem 46 Yok Olan 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

46 Yok Olan 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.05.2016 - 15:45 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi 46 Yok Olan için heyecan dorukta. Bu hafta 46 Yok Olan 7. yeni bölüm fragmanı yayınlanması bekleniyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve 46 Yok Olan ayrıntıları...

46 Yok Olan 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın rol aldığı 46 Yok Olan büyül bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Soluk soluğa izlenen 46 Yok Olan Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?

Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?

Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak?

Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?

Haberin Devamı

Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.

46 Yok Olan 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

46 YOK OLAN 5.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler.
İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.