Gündem 46 Yok Olan 7. yeni bölüm ile herkesi şoke edecek!

46 Yok Olan 7. yeni bölüm ile herkesi şoke edecek!

10.05.2016 - 10:07 | Son Güncellenme:

Ekranların heyecanlı dizisi olan 46 Yok Olan yeni bölüm ile cuma günü ekrana geliyor. Merakla beklenen 46 Yok Olan 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu merak konusu olmuştu. İşte 46 Yok Olan yeni bölüm fragman ve son bölüm özeti.

46 Yok Olan 7. yeni bölüm ile herkesi şoke edecek

Heyecanla beklenen 46 Yok Olan… yine çok konuşulacak yeni bölümüyle Cuma akşamı Star’da. 46 Yok Olan, Star TV'de yayına giren televizyon dizisi cuma günleri ekrana gelmektedir. Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı dizide baş rolleri Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan üstleniyor.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜMÜ

Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?
Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?

Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak? Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak? Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 13 Mayıs Cuma
Yayın Saati:23.45

46 Yok Olan 7. yeni bölüm ile herkesi şoke edecek

46 YOK OLAN 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI