Gündem 47 Kilo CEO mu olur?

47 Kilo CEO mu olur?

26.03.2018 - 16:21 | Son Güncellenme:

Milliyet ve Bilemezsin ortaklığıyla her hafta Pazartesi ve Perşembe 17:00’de yayınlanan Ya Tutarsa, bu hafta gündem Bilemezsin.com’un kuruluş hikayesi.

47 Kilo CEO mu olur

Sosyal trendler ve popüler gündem maddeleri dikeyinde tahminleriyle, kısa sürede gençlerin en sevdiği uygulama olan Bilemezsin’in kurucusu Berkan Cesur Bilemezsin’in ortaya nasıl çıktığını ve gelecekte nerede olacağı hakkında açıklamalarda bulunup gündemi izleyicilerle paylaşacak. Pazartesi17:00’da Milliyet TV ve Milliyet Facebook sayfasından yapolacak yayında eğlenceli içeriklerle gündem konular harmanlanıp masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

Barış Balkır ve Arda Çelik’in sunumuyla her hafta izleyicilerle buluşan eğlence programı Ya Tutarsa, bundan böyle yapacağı çekilişler ile de, hem Bilemezsin tahminlerini canlı yayında yorumlayacak, hem de interaktif canlı yayın formatını Türkiye’nin her kesimiyle paylaşmaya devam edecek.

Bilemezsin uygulamasını AppStore ve Google Play’den indirerek heyecana ortak olabilir, aşağıdaki linklerden yayın saatinde canlı yayını takip edebilirsiniz;

https://www.facebook.com/milliyet.com.tr/
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Milliyet-TV-CANLI-YAYINI-gznnh72esgvC.html