Gündem 5 yaşındaki 53 kilo

5 yaşındaki 53 kilo

17.07.2009 - 14:15 | Son Güncellenme:

.

5 yaşındaki 53 kilo

Afyonkarahisarlı işsiz bir babanın beşinci çocuğu olan küçük Sibel, yaşıtlarına göre oldukça fazla olan kilolarıyla mücadele ediyor.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde oturan baba Muzaffer Küçük, issiz olması nedeniyle küçük Sibel’i tedavi bile ettiremediğini söyledi.

Anne Selma Küçük ise kızının sürekli bir şeyler yemek istediğini kendisine yiyecek verilmediği zaman da sürekli ağladığını ifade etti.

Henüz 5 yaşında olan küçük Sibel’in 53 kilogram ağırlığında olduğunu belirten anne Selma Küçük, şunları söyledi: "Kızım Sibel benim en küçük kızım. Doğumundan bu yana aldığı kilolar nedeniyle çok sıkıntı çekiyoruz. Eşimin işsiz olması nedeniyle de kızımla ilgilenemedik. Giderek aldığı kilolardan kurtulması için yardım bekliyoruz." Küçük kızı Sibel’in en çok tatlı ve çikolata türü şeyler sevdiğini belirten anne Selma Küçük, diğer iki çocuğunun ise özürlü olduğunu söyledi.

Küçük, "15 yıl önce evlendik. Bu evliliğimizden 5 çocuğumuz var.

Bunlardan iki tanesi özürlü. En küçük kızım Sibel de sürekli kilo alıyor. Babası işsiz, ben de ev hanımıyım. Ne yapacağımızı bilmiyorum. Kızım sürekli yemek yiyor, yemek vermediğim zaman da sürekli ağlıyor" diye konuştu.

Arkadaşlarıyla rahat oyunlar oynayamadığından şikayet eden küçük Sibel ise aldığı kilolarından kurtulup oyun oynamak istediğini söyledi.

Küçük ailesi, yaşına göre oldukça fazla kiloları bulunan küçük Sibel’in kilolarından kurtarılması için yardım eli bekliyor.