Gündem 6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı

6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı

22.09.2023 - 20:41 | Son Güncellenme:

Kırklareli'nin İğneada beldesinde, kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranırken Edirne'de yakalanan Bülent Bayrak tutuklandı.

6 kişiye mezar olan Sisli Vadinin sahibi yakalandı Pasaport detayı

Kırklareli'nin İğneada beldesinde, kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranırken Edirne'de yakalanan ve soruşturmanın yürütüldüğü Kırklareli’de adliyeye sevk edilen Bülent Bayrak, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldı Sulh Ceza Hakimliği’nde 4 saat süren duruşmanın ardından tutuklandı.

Haberin Devamı

ÜZERİNDEN 12 BİN DOLAR VE PASAPORT ÇIKTI

Sabah saatlerinde otomobille Edirne’nin Keşan ilçesi yakınların yol kontrolü yapan polis ekipleri tarafından yakalanan Bayrak’ın üzerinden 12 bin 200 dolar ile bir pasaport bulunduğu ortaya çıktı. Bayrak’ın, Yunanistan’a kaçma hazırlığında olduğu iddia edildi.

6 KİŞİ CAN VERDİ

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde 5 Eylül'de sabaha karşı başlayan sağanak yaşanan sel fekaletinde tesiste kalan 12 kişiden haber alınamaması üzerine arama kurtarma çalışması başlatmıştı. Ormanda mahsur kalan 6 kişi aynı gün kartarılırken Rahile Şimşek ile Suna Duman'ın, 6 Eylül'de ise Ümit Solmaz, Selman ve Mihriban Bağışlar'ın cesedine ulaşılmıştı.

6 kişiye mezar olan Sisli Vadinin sahibi yakalandı Pasaport detayı

RUHSATA AYKIRI

'Sisli Vadi' adı altında kurulan ve sele kapılan 18 bungalov evin ruhsata aykırı olarak inşa edildiği tespit edilmişti.

Haberin Devamı

Bir turizm gıda tarım ve hayvancılık şirketi üzerine kayıtlı bungalov evlerin işletmecisinin Bülent B. olduğu ortaya çıkmıştı. 'SisliVadi' adı altında sosyal medyada tanıtımı yapılan bungalov evlerin vergi levhasında faaliyet alanı olarak 'Karma çiftlik', olarak gösterildi.

6 kişiye mezar olan Sisli Vadinin sahibi yakalandı Pasaport detayı

Yazarlar