Gündem Acil Aşk Aranıyor 17. bölüm sezon finalinde şok-izle

Acil Aşk Aranıyor 17. bölüm sezon finalinde şok-izle

07.07.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Acil Aşk Aranıyor 17. bölüm ile sezon finali yapıyor. Heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıkacak olan Acil Aşk Aranıyor'da neler olacak merak konusu. İşte 17. bölüm fragmanı ve ayrıntılar..

Acil Aşk Aranıyor 17. bölüm sezon finalinde şok-izle

Yapımcılığını, Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor” dizisinin oyuncu kadrosuna genç oyuncular Sedef Şahin ve Emre Yanık dâhil olurken; başrolleri Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk paylaşıyor.

Haberin Devamı

Barış Kırımşelioğlu’nun yönettiği dizinin senaryosunu ise; Gökhan Horzum kaleme alıyor.

“Acil Aşk Aranıyor”, sezon finaliyle 12 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00’de Show TV’de!

ACİL AŞK ARANIYOR SEZON FİNALİ FRAGMANI

Son Bölümde Neler Oldu?

Acil Aşk Aranıyor’un 16. Bölümünde; Nisan kendisini kaçıran Yaralı Yüzlü Adamın elinden Abidin sayesinde kurtulur. Artık Sinan’la arasında bir engel kalmamıştır.

Nisan, Berzan’ın Ayla’ya evlenme teklif edeceğini öğrenince büyük bir planlama içine girer. Sinan’ı da bu romantik koşuşturmanın içine sürükleyecektir. Ayla Berzan’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tesadüfen öğrenir. Sürekli bu anı bekler, giyinir süslenir. Berzan için ortam hazırlamaya çalışır.

En sonunda Berzan’dan beklediği ilgiyi bir türlü göremeyince umudunu yavaş yavaş kaybedecektir. Abidin, Berzan’ın evlenme teklifi organizasyonunun kendi restoranında yapılması için Nisan’ı ikna eder. Yardım edeyim derken yine her şeyi eline yüzüne bulaştıracak, aksilikler peşini bırakmayacaktır.