Gündem Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı - İzle

Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı - İzle

22.11.2015 - 11:01 | Son Güncellenme:

Show TV'nin Med Yapım imzalı romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor'dan sevenlerine üzücü haber geldi. Dizi bekleneni veremeyince 24. bölümde ekrana veda edecek. Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı. İşte o detaylar...

Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı - İzle

Show TV ekranlarının 1.sezonunda reyting rekorları kıran fakat 2.sezonunda büyük düşüş yaşaya Acil Aşk Aranıyor dizisi final kararı aldı. Dizi 24. bölümde final kararı aldı. Yayın hayatına pazar günleri başlayan dizi son olarak çarşamba günleri ekrana gelme kararı almıştı. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.

Acil Aşk Aranıyor, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Havada aşk kokusunun olduğu eğlencesi ve kahkahası bol Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı.

ACİL AŞK ARANIYOR 24. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Acil Aşk Aranıyor 23. son bölümünde, Nisan ayrılık acısını atlatmak için internetten bulduğu bir metodu uygulamaya başlar ve Sinan’dan uzak durmaya çalışır. Sinan Nisan’la barışmak için çaba sarf ederken eski arkadaşı Engin’in hastanede işe başlamasıyla tüm dengesi alt üst olur. Engin, Sinan’a karşı duyduğu rekabet ve kin duygusuyla hareket edecek, Nisan’ı onun elinden almak için her yolu deneyecektir. Özgür Zeynep’e söylediği ikiz yalanını sürdürmek zorunda kalır ve onu yemeğe çıkarır. Ancak küçük dalgınlığı yüzünden yalanının ortaya çıkmasıyla karşı karşıya kalır. Abidin ise Malik’le bir bahse girmiştir, bahis konusu ise Nisan’la Sinan’ın barışması üzerinedir.

Oyuncular setteki son günlerini bu fotoğrafla hayranlarıyla paylaştılar.

Acil Aşk Aranıyor 24. final bölümü fragmanı yayınlandı - İzle


Serhat Teoman paylaştığı fotoğrafa şu açıklamayı yazdı:

“Maceramızın sonuna geldik. Zorlu televizyon koşullarında projeye inancını her daim taze tutarak bu önemli deneyimi yaşamamı sağlayan yapım şirketimize, yazar ve set ekibimize, hepsiyle çalışmaktan gurur duyduğum tüm oyuncu dostlarıma ve en önemlisi bu süreci unutulmaz kılan izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim. Yepyeni hikayelerle yolculuğumuz sürecek. Sevgiler”

İşte Acil Aşk Aranıyor oyuncu kadrosu

Serhat Teoman(Sinan): Ayla’nın kadeşidir. Dizimiz’in yakışıklı doktorudur. Nisan Sinan’a aşıktır.

Duygu Yetiş(Nisan): Stajyer doktodur. Sinan’a deliler gibi aşıktır. Sinan Nisan’ın hocasıdır.

Rojda Demirer(Ayla): Sinan’ın ablasıdır. Berzan’ın da sevgilsidir.

Tamer Tıraşoğlu(BERZAN): Dizimizde doktordur ve Zeynep’in sevgilisidir.

Gökhan Soylu (MURAT): Başarılı bir doktor.

Taner Barlas(Fazıl): Sinan ve Ayla’nın dedesi. Dizimize sonradan dahil olacaktır.

Serkan ÖZTÜRK(Malik): Dizinin aykırı hemşiridir. Her şeyden haberi vardır.

Sinem Uçar(Asuman): Hemşire rolündedir.

Gözde MUKAVELAT (Özge): Dizimize sonradan dahil olacaktır. Sinan’ın eski sevgilisi ve Nisan’ın en büyük düşmanıdır.