Gündem Acil Aşk Aranıyor 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Acil Aşk Aranıyor 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

09.04.2015 - 09:02 | Son Güncellenme:

Acil Aşk Aranıyor dizisinin merak edilen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde… Komedi hem de romantizm rüzgarları estiren Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm tüm sürprizleriyle kendi gününde ve kendi saatinde Show TV'de...

Acil Aşk Aranıyor 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Acil Aşk Aranıyor 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Medyapım imzalı, yönetmen koltuğunda Merve Girgin ve Barış Erçetin'in oturduğu, senaryosunu Sinan Sülün'ün kaleme aldığı ve başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu gibi isimlerin yer aldığı Acil Aşk Aranıyor 5. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde..

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 12 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Acil Aşk Aranıyor 5. Bölüm Fragmanı İzle;



Geçtiğimiz hafta; Yarım kalan akşam yemeğinin ardından Sinan, Nisan’ı hızla gelen bir arabanın altında kalmaktan kurtarmıştır. Bu sırada Nisan’ın yaptığı itiraf Sinan’ı şaşırtsa da Nisan durumu kendince toparlamaya çalışır. Akabinde Popstar Ecemsu’nun ses kısıklığı problemiyle hastaneye gelişi tüm hastaneyi bir festival havasına sokarken, Sinan ve Nisan arasındaki iplerin gerilmesine neden olur. Nisan istemeden bir dizi yanlış anlaşılmaya sebep olunca işler iyiden iyiye sarpa sarar.

Berzan Ayla’yı kendisine silah doğrultan Fazıl Dede’den kurtarmıştır. İkilinin arasından su sızmamakta, romantizm giderek tırmanmaktadır. Sinan, Ayla ve Berzan arasındaki yakınlığı sezmeye başlar, bu duruma içten içe bozulur. Berzan ise, Sinan’ın bozulmasına anlam veremez. İki arkadaşın arası yavaş yavaş açılırken hastaneye gelen bir vaka, Sinan ve Berzan için işlerin heyecanlı bir rekabete dönüşmesine neden olacaktır.

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.