GündemAdana'da feci kaza! TIR'a çarpan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 4 yaralı

Adana'da feci kaza! TIR'a çarpan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 4 yaralı

10.12.2023 - 21:50 | Son Güncellenme:

Adana’da kontrolden çıkan otomobilin park halindeki TIR'a çarptığı kaza anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada 1 kişi ölürken, 4 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Sarıçam ilçesine bağlı Ahmet Zenbilci Bulvarı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tofaş marka 20 AGR 112 plakalı otomobilin park halindeki 01 CTV 81 plakalı TIR'a arkadan çarptığı kaza anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan 5 kişiyi çıkarttı. Otomobilden çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada hastaneye kaldırılan bir kişi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan 4 kişinin de tedavisi devam ediyor. Yaralıların ve ölen kişinin kimlikleri henüz tespit edilemedi.

ÖLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Adana'da otomobilin, yolun sağında park halindeki tankere çarpması sonucu hayatını kaybeden kişinin Mehmet Kaan Bulut olduğu belirlendi. Bulut'un cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Bu arada kazada yaralanan ve tedaviye alınan 4 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.