Gündem Adı Efsane 11. yeni bölüm fragmanında Efsane ne karar verecek?

Adı Efsane 11. yeni bölüm fragmanında Efsane ne karar verecek?

31.03.2017 - 19:14 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Adı Efsane ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Sevilen dizi Adı Efsane'nin son bölümünde Hakan, Sibel'e Fiko'dan ayrılması gerektiğini söyledi. Sibel durumu kabullenince Fiko, Sibel'i geri kazanmak için mücadele etti. Sibel, Melis'e Hakan'la öpüştüğünü söyleyince ortalık yeniden alevlendi.

Adı Efsane 11. yeni bölüm fragmanında Efsane ne karar verecek

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Adı Efsane 10. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Adı Efsane son bölümde yer yerinden oynadı. Hakan, Sibel'e Fiko'dan ayrılmasını söyler. Fiko'ya karşı bir şey hissetmeyen Sibel durumu hemen kabullenir. Fiko yaşananlara anlam veremezken Sibel'i geri kazanmak için mücadeleye devam edecektir. Öte yandan Melis ve Hakan arasında yaşanan yakınlaşma gün geçtikçe kendini aşka bırakacaktır. Melis ve Sibel'in karşılaşmasında Sibel'in Hakan'la öpüştüğünü söylemesi ortalığın yeniden karışmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

ADI EFSANE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ADI EFSANE 10. SON BÖLÜM ÖZETİ

Tarık çocukların dengesinin bozulduğunun farkındadır; ama, takımının dağılmasına seyirci kalmaya hiç niyeti yoktur. Bahar ise, bir tercih yapmak zorunda kalmıştır.

Tarık’ın karmakarışık dünyasına dâhil olmayı göze almışken artık ondan uzak durması gerekmektedir. Melis ve Hakan aralarındaki mesafeleri kapatmaya ilk defa bu kadar yaklaşmışlardır.

Bahar, Tarık'tan vaz geçecek mi? Hakan, Melis’le işleri yoluna koyabilecek mi?