Gündem Adı Efsane 13. bölümünde Tarık ve Bahar arasında romantik anlar!

Adı Efsane 13. bölümünde Tarık ve Bahar arasında romantik anlar!

15.04.2017 - 16:06 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Adı Efsane 12. son bölümüyle nefesleri kesti. Kanal D ekranlarının merakla izlenen dizisi Adı Efsane'nin 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Adı Efsane'nin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Adı Efsane 13. bölümünde Tarık ve Bahar arasında romantik anlar

Adı Efsane yeni bölüm ile bu akşam ekrana geldi. Tarık ve Bahar'ın romantik dansını gören Seçil adeta yıkılıyor. Dans etmeye başlayan Tarık ve Bahar, yaşadıkları tatsız olayları geride bırakırlar. Tarık'a sürpriz yapmak için sevinçle eve gelen Seçil, Tarık ve Bahar'ı dans ederken görünce gözlerine inanamaz.

Haberin Devamı

ADI EFSANE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Tarık ve Bahar arasındaki yakınlaşamalar hızla ilerlemektedir. Bahar, Tarık ile olduğu kadar daha önce hiç mutlu olmadığını anlamıştır. Artık Bahar, adeta kendi içinde baharı yaşamaktadır. Melis ve Hakan ilişkisi de eğlenceli anlara tanık etmeye başlar. Fakat her iki ilişkide de kendini bulamayan Seçil ve Sibel sadece uzaktan seyretmekle kalır. Bu aşk kokan hareketlere Seçil ve Sibel cephesinden hamleler gelecek mi?

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adı Efsane’nin son yayınlanan bölümünde Tarık, kızlarının okuduğu kolejin basketbol takımının başına geçmesi için transfer teklifi alır!

Tarık, Seçil’in ayarladığı bu transfer üzerine bir çıkmazın içine girer. Melis’in, zorlaması; Zeynep’in de haklı duygu sömürüsü meyvelerini vermeye başlar. Tarık, imza atmak için koleje gider.

Haberin Devamı

Hakan, Melis’in kalbini yumuşatmak için ne söylese işe yaramaz. Melis’in aklında hep, Hakan ve Sibel’in öpüşme olayı vardır. Hakan’ı bu durumdan dolayı cezalandırmak için, Tarık’ı mahalleden uzaklaştırıp kolejde işe başlamasını zorlar.

Bahar, Tarık’ın koleje gideceğini öğrendikten sonra –onu anlasa da- çok kötü olur. Üzüntüsünü gizler ve Tarık’ın vereceği karara saygı duyar.

Hakan dışındaki takımın diğer oyuncuları Tarık’ın aldığı kararı kabullenemezler! Hayatları için çok önemli maç öncesi Tarık’ın transfer olma kararı okulun müdürü başta olmak üzere herkesi çok düşündürür.