Gündem Adı Efsane 28. bölüm fragmanında Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor!

Adı Efsane 28. bölüm fragmanında Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor!

17.08.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen Adı Efsane'nin 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 28. bölümde Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor. Hakan ise Naz'ın babasının Sinan olduğunu öğrendi. Naz, babasının Sinan olduğunu Hakan'dan mı Reyhan'dan mı öğrenecek? Diğer yandan Fiko, Sibel ile karşı karşıya geliyor. Fiko'dan acı sözler duyan Sibel, üzüntüsünden kendini harap ediyor.

Adı Efsane 28. bölüm fragmanında Reyhan, Sinana gerçekleri söylüyor

KANAL D' nin en sevilen dizilerinden Adı Efsane'nin 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane 28. bölümde Sinan gerçekleri Reyhan'dan öğreniyor. Kızının Naz olduğunu öğrenen Sinan, Almanya'ya gitmekten vazgeçeçek mi? Babasının kim olduğunu hala bilmeyen Naz, Sinan'ın gerçek babasını olduğunu öğrenince ne yapacak? Naz bütün gerçekleri Hakan'dan mı yoksa annesi Reyhan'dan mı öğrenecek?

Haberin Devamı

ADI EFSANE 28. BÖLÜM ÖZETİ

Reyhan, Sinan'a gerçekleri söylüyor! Naz, babasının kim olduğunu öğrenecek mi?

Hakan'ın Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Bildikleri olmasına rağmen susması gereken Hakan, bu zor durum içinde sıkışıp kalır. Sinan, Naz hakkındaki gerçeği öğrenmesinden sonra nasıl hareket edecek?

Sibel, Fiko'ya hesap soruyor. Fiko ise Sibel'e kötü biri olduğunu ama Çiler'in tertemiz olduğunu bu yüzden de hayatında kendisinin değil Çiler'in olduğunu vurgulayan acı sözler söylüyor. Duydukları karşısında yıkılan Sibel üzüntüsüyle baş başa kalıyor.

Adı Efsane heyecan dolu yeni bölümüyle 22 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE 28. BÖLÜM FRAGMAN