Gündem Adı Efsane 3. bölüm fragmanında Tarık bıçaklanıyor!

Adı Efsane 3. bölüm fragmanında Tarık bıçaklanıyor!

04.02.2017 - 12:53 | Son Güncellenme:

Adı Efsane 2. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı. Hemen arkasından merak edilen Adı Efsane 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Tarık'ın bıçaklanması şok etkisi yaratıyor, kızıyla buluşacak olan Tarık son şansını da mı kaybediyor? Tüm cevaplar Adı Efsane'nin yeni bölümünde olacak.

Adı Efsane 3. bölüm fragmanında Tarık bıçaklanıyor

Adı Efsane'nin 3. bölüm fragmanında heyecanlı olaylar yaşanıyor. Adı Efsane'nin yeni bölümünde kızlarının yurtdışına çıkmamış olması Tarık'ı çok mutlu eder ve onlara kendisini affettirmek için çalışmalara başlar. Kızları babalarına bir şans verip yemeğe çıkmayı beklerken Tarık'ın talihsiz bir olay yaşamasıyla her şey alt üst olur. Adı Efsane Cumartesi akşamı izleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Adı Efsane Cumartesi akşamları saat 20:00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE 3. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ADI EFSANE 3. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Efsane'nin yeni bölümünde kızlarının mutluluğunu yaşayan Tarık'ı tatsız bir sürpriz beklemektedir! Melis ile arasını düzelteceği akşam, Hakan'ın babası ile yaşadığı olay gecenin kanlı bitmesine neden olur! Hakan'ın babası ile arasındaki itiş kakış sırasında elindeki bıçak Tarık'a saplanır. Adı Efsane 3. Bölüm 11 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Kızlarının yurtdışına gitmemesi Tarık'ı çok mutlu etmiştir ve hatalarını telafi etmek için hızlıca işe koyulur. En büyük kızı Melis ile arasını düzeltmek için bir randevu ayarlar; fakat, beklenmedik bir gelişme olur. Hakan'ın babası ile olan sorunları ayyuka çıkmıştır ve bir şekilde Bahar'da bu olaya dahil olmuştur. Tarık, Bahar ve Hakan'ın babası arasında geçen tartışmanın sonucu gece kanlı biter. İtiş, kakış sırasında Tarık'ın elindeki bıçak karnına saplanır! Tarık, bu yaralanmadan sağ çıkabilecek mi? Bahar ve kızları bu acı olaydan ne kadar etkilenecekler? Tüm cevaplar Adı Efsane'nin yeni bölümünde olacak.