Gündem Adı Efsane 6. yeni bölümde Melis ve Hakan arasında yakınlaşma!

Adı Efsane 6. yeni bölümde Melis ve Hakan arasında yakınlaşma!

04.03.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

Kanal d'nin yeni dizisi Adı Efsane bu akşam 6. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Tarık, Melis'i Hakan'a emanet ederken hiç beklemediği durumlar yaşanacaktır. Bahar'ın Tarık ile ilgili şüpheleri gerçek çıkacak mı? Adı Efsane 6. bölümü ile bu akşam ekranda.

Adı Efsane 6. yeni bölümde Melis ve Hakan arasında yakınlaşma

Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir. Adı Efsane 6. Bölüm 4 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

ADI EFSANE 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tarık, Melis’i Hakan’a emanet ederken olabilecekler konusunda hiçbir fikri yoktur. Seçil ise, Melis’in, babasına benzeyen bir adama aşık olup, kendisi gibi acı çekmesinden korkmaktadır. Bahar, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.

Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi’nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir. Tarık, kızlarının yaralarını sarabilecek mi? Hakan, Melis’in kendisini kullandığını anlayacak mı? Bahar, geçmişte yaptığı hatayı tekrarlayacak mı?

Melis ve Hakan arasında yakınlaşmalar başlıyor! Tarık ve Bahar ise kendi dünyalarında dertleriyle savaşıyorlar!

Haberin Devamı

Hakan, Melis'in kendine karşı boş olmadığını hisseder. Dobra tavrıyla bunu ona karşı direkt söyler. Melis'in tavrı da içten içe Hakan'ın hoşuna gider. Hakan ve Melis ilişkisi yoksa aşka mı dönüşecek? Tarık, Bahar ve Seçil'in aşamadıkları sorunlar vardır.Tarık'ın velayet davasının sonucusu ise kafaları karıştırmaktadır.

ADI EFSANE 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ADI EFSANE 6. BÖLÜM FRAGMANI