Gündem Adı Efsane yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.07.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

Adı Efsane yeni sezona oldukça hızlı bir giriş yaptı. Adı Efsane 22. son bölümde Hakan'ın takıma yeniden katılma şansı buldu. Hakan bu şansı iyi değerlendirdi ve tekrar Durmazspor takıma girdi. Adı Efsane 22. son bölümde Fiko ve Sibel'in yüzleşmesi ise dikkat çekti.

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Adı Efsane 22. son bölümde Hakan takıma yeniden seçildi. Hakan son şansını iyi kullandı ancak başka hakkı kalmadı. Bu gelişmenin yanı sıra Fiko ve Sibel'in yüzleşmesi izleyenleri ekrana kilitledi. Çiler ise Fiko'nun kendisinden neden uzaklaştığını araştırmaya başladı. Adı Efsane 22. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

ADI EFSANE 22. SON BÖLÜM FRAGMANI

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ozan yüzünden takımdan atılan Hakan, geri alınmak için elinden geleni yapacaktır. Durmazspor'un çizgileri nettir. Hakan'ı zorlu bir süreç beklemektedir. Basketbol hayalleri suya düşen takımın diğer fertleri ise, hayata tutunmanın yollarını aramaktadır. Ozan'ı ilk seferde geri çeviren Fiko, giderek köşeye sıkışmaktadır. Çiler'in renkli dünyasına şahit olması, ona karanlık bir kapıyı aralatacaktır. Reyhan, sırrının ortaya çıkmasından korkmaktadır. Hayatlarına girecek sürpriz bir isim ise, Reyhan'ı daha da panikletecektir. Fiko, gülüm diye divane olduğu sevdiği Sibel'in, Hakan ile olan öpüşme olayından sonra gemileri yakmıştı.

Haberin Devamı

Sibel'den uzak durarak bir nebze olsun onu unutmuştur. Çiler'in bir önceki bölümde kendisi ile yakınlaşması onun için yeni bir umut olmuştu. Sibel ise, yavaş yavaş Fiko'ya olan duygularında değişimler yaşamaya başlar. Konuşmak istediğini söylediği Fiko'nun ise, aklını yine karıştırmayı başarır. Kendisi için doğru insan belki de Çiler'dir; fakat, Sibel'in bu yaklaşımı iki taraftan da uzak durmasını gerektiren bir olaya dönüşür. Fiko, Sibel'i affedecek mi? Fiko, daha başlamadan Çiler'e olan duygularından vaz mı geçecek?