Gündem Adı Mutluluk 12. bölümde dikkat çeken sahne - İzle

Adı Mutluluk 12. bölümde dikkat çeken sahne - İzle

07.09.2015 - 14:37 | Son Güncellenme:

Yaz dizisi olarak başlayan ancak iddialı isimleri ve kadrosuyla dikkat çeken Adı Mutluluk son bölümü heyecan yarattı. Sevgi, aşk, romantizm, heyecan bir arada yaşandığı Adı Mutluluk son bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. İşte Adı Mutluluk 12. bölüm ve detayları...

Adı Mutluluk 12. bölümde dikkat çeken sahne - İzle

Ekranların sevilen dizisi Adı Mutluluk yeni bölümünde sırlar aralandı. Ekranlara yeni bir soluk getiren Adı Mutluluk 12. bölümde, izleyicilerine sürprizlerle dolu sahnelerin sinyalini verdi. İşte, Adı Mutluluk son bölüm ve detaylar...

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mutluluğu arayan iki genç Batu ve Kumsal'ın hikayesini kimi zaman hüzünlü kimi zamansa renkli bir şekilde ekrana taşıyan Adı Mutluluk 12. bölümü, yine nefesleri kesecek. Başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı dizinin yeni bölümünde büyük bir kriz çıkacak. Batu'nun kendinden uzak durması nedeniyle aşk acısı çeken Kumsal, ateşlerin arasında kalacak.

ADI MUTLULUK 12. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK 12. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta hüzünlü bir şekilde biten Adı Mutluluk 12. bölümünde, Batu-Kumsal ilişkisinde çark tersine dönmeye başlıyor. Dizinin başından beri Batu, Kumsal'ın peşinden koşarken yeni bölümde peşinden koşturan isim Batu oluyor. Üstelik, Batu sadece Kumsal'a sırtını dönmekle kalmıyor Sera ile yakınlaşıyor. Sera-Batu yakınlaşmasına dayanamayan Kumsal, kafa karışıklığı baş etmeye çalışırken bir anlık dalgınlığı büyük bir krize neden oluyor ve bir anda kendini alevlerin içinde buluyor. Adı Mutluluk yeni bölüme damga vuracak bir diğer sahne ise Vural'ın Dolunay'a büyük sırrını yani Batu'yu açıkladığı sahne olacak. Batu'nun kardeşi olduğunu öğrenen Dolunay ne yapacak? Kumsal'ı yangınların içinden kim kurtaracak_ Tüm bu soru işaretleri Adı Mutluluk 12. bölümünde yanıt bulacak.

ADI MUTLULUK YENİ GÜNÜNDE EKRANA GELECEK

Salı akşamlarının renkli gençlik dizisi Adı Mutluluk'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yüksek reyting oranıyla yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek olan Adı Mutluluk dizisi, 16 Eylül itibariyle çarşamba günleri yayınlanacak. Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, dizinin yeni gününü twitter hesabından duyurdu.