Gündem Adı Mutluluk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

05.09.2015 - 09:20 | Son Güncellenme:

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Adı Mutluluk yeni haftaya yepyeni bir bölüm ile girecek. Merakla beklenen Adı Mutluluk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevgi, aşk, romantizm, heyecan ve sürpriz gelişmeleriyle Adı Mutluluk dizisi yeni bölümü ile 8 Eylül'de izleyiciyle buluşacak...

Adı Mutluluk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yayına giren yeni bölüm fragmanı ile Adı Mutluluk dizisinde kriz çıktı. Ayrı maceralara atılan Batu ve Kumsal, artık birbirlerinden uzaklaşmaya başladı. Başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı Adı Mutluluk, başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile FOX’ta! İşte, Adı Mutluluk 12. yeni bölüm fragmanı ve dahası...



Fox ekranlarının sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk 12. bölümü ile sürprizleri ve olay gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.. Kumsal ve Batu'nun İzmir'den İstanbul'a uzanan hikayesini kimi zaman duygusal kimi zamansa eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan Adı Mutluluk dizisinin son bölümünde ikili yine farklı maceralara atıldı. Geçtiğimiz bölümlerde annesini görme hayali suya düşen Kumsal, bir şarkı yarışmasını katılmaya karar verirken; kendi ayakları üstüne durmaya çalışan Batu kafe işletmeciliğine soyundu.

ADI MUTLULUK 11. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Adı Mutluluk son bölümünde annesini bulmaya kararlı olan Kumsal, annesine sesini duyurmak için üniversiteler arası bir şarkı yarışmasına katılmaya karar verdi. Eren, Kumsal'a bu konuda yardımcı oldu. Onu eskilerden tanıdığı meşhur bir şarkıcının yanına götürdü: Burak Kut! Batu ise Adı Mutluluk 11. bölümünde okuldaki bir kafenin işletmeciliğine soyundu. Onun da en büyük destekçisi ise yine Sera oldu. Birlikte kafeyi kalkındırmak için planlar yaptılar. Dolunay, Kumsal'ın annesi ile ilgili gerçekleri öğrenince ona karşı yumuşamaya başladı. Ancak kendini affettiremeyince, öfkesi katlandı. Yeni bir sabotaj planı için girişimlere başladı.

Adı Mutluluk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


ADI MUTLULUK'TA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Salı akşamlarının renkli gençlik dizisi Adı Mutluluk'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yüksek reyting oranıyla yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek olan Adı Mutluluk dizisi, 16 Eylül itibariyle çarşamba günleri yayınlanacak. Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, dizinin yeni gününü twitter hesabından duyurdu.

KONU: Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir.