Gündem Adı Mutluluk 14. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Adı Mutluluk 14. son bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

21.09.2015 - 08:03 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin yaz dönemi dizilerinden Adı Mutluluk yeni sezona bomba gibi girdi. Heyecan dolu bölümleriyle gündemden hiç düşmeyen Adı Mutluluk dizisi son bölümde heyecan doruktaydı. Merakla beklenen Adı Mutluluk 14. son bölümde heyecan doruktaydı...

Adı Mutluluk 14. son bölümde heyecan doruktaydı - İzle

Adı Mutluluk yeni sezonun başlamasıyla gün değişikliğine gitti. Yayınlandığı tarihten bu yana Salı günleri ekrana gelen Adı Mutluluk yeni bölümleriyler bundan sonra çarşamba akşamları ekrana gelecek. Merakla beklenen Adı Mutluluk 14. son bölümde heyecan doruktaydı. Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğunun ortaya çıkması, gündeme bomba gibi düşmüştü. Dolunay bu duruma oldukça ters tepki verdi. Kumsal ise Sera ile birlikte ölüm döşeğinde Ali'nin son bir isteğini yerine getirmeye çalışınca, olaylar çığrından çıktı. Peki Adı Mutluluk son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı dizinin yeni bölümünde büyük bir kriz çıkıyor.
ADI MUTLULUK 14. BÖLÜM 3. FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK 14. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Vural'ın, Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğu itirafı herkesi şok etmiştir. Batu, ölmek üzere olan Ali'yle yüzleşir. Dolunay ise Batu'nun kardeşi olduğunu asla kabullenmez. Onu düşmanı beller. Batu'yu alaşağı etmek için hazırlıklara başlar. Kumsal ve Sera, Batu'yla Ali'yi barıştırmak için güçlerini birleştirirler. Onları hipodroma at yarışı seyretmeye götürürler. Eren, Taylan ve İpek arasındaki ilişkiyi onaylamaz. Babasının sevgisine inanmaz.

Haberin Devamı

Batu ve Sera, Ali'nin son isteğini yerine getirmek için tehlikeli bir oyuna girişirler. Gonca ile Zeki ilk defa birlikte bir tatile çıkarlar. Gittikleri otelde başlarına gelmedik kalmaz. Kumsal, hiç beklemediği bir anda babasının hazırladığı tuzağa düşer. Herkes, kötü bir son ile karşı karşıyadır.