Gündem Adı Mutluluk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

24.09.2015 - 13:00 | Son Güncellenme:

FOX ekranlarında geçtiğimiz çarşamba akşamı son bölümü ile ekrana gelen Adı Mutluluk dizisi yine nefes kesti. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Adı Mutluluk dizisi merakla beklenen 15. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte Adı Mutluluk 15. bölüm fragmanı ve dahası...

Adı Mutluluk 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Adı Mutluluk son bölümü ile yine nefes kesti. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Adı Mutluluk dizisi merakla beklenen 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Adı Mutluluk dizisinin 15. bölümünde dengeler alt üst oluyor. Her hafta ilgiyle takip edilen Adı Mutluluk yeni bölümde izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

ADI MUTLULUK 15. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Heyecan dolu bölümleri ve dinamik kadrosuyla gündemden hiç düşmeyen Adı Mutluluk yeni bölümleriyle devam ediyor. Mutluluğu arayan gençlerin hikayesini kimi zaman hüzünlü kimi zamansa renkli bir şekilde ekrana taşıyan Adı Mutluluk 15. bölüm için meraklı bekleyiş arttı. Yaz dönemi dizisi olarak başlayan ancak yüksek reyting oranıyla yeni sezonda da devam etme kararı alan dizinin 15. bölümünde izleyicileri, hem şaşırtacak hem de üzecek gelişmeler var. Özellikle gençlerin aşk hayatındaki değişim "yok artık" dedirtecek. Uzun süredir birbirlerinden uzak kalan Kumsal ve Batu, geri dönülmez bir hataya adım atacak. Başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı Adı Mutluluk 15. bölümüyle 30 Eylül Fox Tv'de ekrana gelecek.

ADI MUTLULUK 14. SON BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde; Babasının ölümü Batu'yu derinden etkilemiştir. Kendini kafede çalışmaya adar. Kumsal, Batu'nun kafesinde çalışmak için başvuruda bulunur. Ancak Batu, onu önce zorlu bir sınavdan geçirecektir. Sera yaşadıkları kazadan sonra bol bol resim yapar. Bunları bir sergide açık artırmayla satacaktır. Kumsal'ın portresi, Batu ve Eren arasında kıyasıya bir mücadeleye sebep olur. Dolunay ise kazaya rağmen Adı Mutluluk 14. bölümünde Batu'nun peşini bırakmaz. Amacı, açılış günü kafeyi Batu'nun başına yıkmaktır. Kumsal ve Batu büyük bir kavga ederler. Kumsal soluğu Eren'in, Batu ise Sera'nın yanında alır. İki aşık, geri dönülemez bir hata yapmanın eşiğindedir.