Gündem Adı Mutluluk 9. son bölümde Batu'dan şaşırtan karar - İzle

Adı Mutluluk 9. son bölümde Batu'dan şaşırtan karar - İzle

17.08.2015 - 08:59 | Son Güncellenme:

FOX ekranların sevilen dizisi Adı Mutluluk son bölümünde neler oldu? Merakla beklenen Adı Mutluluk 9. son bölüm ekrana geldi. Salı akşamlarının sevilen dizisi Adı Mutluluk 9. son bölümünde Batu, Tatlı'nın gerçek kimliğinin peşine düştü..

Adı Mutluluk 9. son bölümde Batudan şaşırtan karar - İzle

Ekranların sevilen dizisi Adı Mutluluk 9. bölümde gençlerin yeni bir maceraya sürükleneceğinin sinyalini veren sahneleriyle ekrana geldi. İzmir'den İstanbul'a hayalleri için giden Kumsal ve Batu'nun hikayesini ele alan dizinin bu bölümünde Batu, Tatlı'nın derdinin başka olduğunu sonunda anlıyor ve bir plan yaptı. Tehlikeli bir oyun içine giren Batu başarılı olabildi mi?

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ADI MUTLULUK 9. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde, Tatlı, yine hiç beklemediği bir anda Batu'nun karşısına çıkıyor. Tatlı'nın amacının başka birşey olduğunu anlayan Batu, tehlikeli bir oyun içine giriyor. Batu'ya bu anlarda ise Sera, Gonca ve Zeki yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak, işler pek de gençlerin istediği gibi gitmiyor. Batu, arkadaşları ile birlikte bir oyun oynayıp bu sorunu ortaya çıkarmak isterken Kumsal'a yakalanıyor. Peki, Adı Mutluluk 9. bölümünde Batu, aradığı şeyi bulabilecek mi? Tatlı, gençlerin oyununa kanacak mı?

ADI MUTLULUK DİZİ KARAKTERLERİ

Kumsal Güçlü (Ezgi Eyüboğlu):

İzmirli, çalışkan ve aklı başında bir genç kız. Naif, söylenen pek çok yalana kanabilecek kadar saf… Üniversite sınavından aldığı iyi netice ile babasının maddi durumu hayli iyi olmasına rağmen İstanbul Dünya Üniversite’sini burslu kazanmıştır. Ancak Kumsal henüz yapabileceklerinin ve kendisinin farkında değildir, kendisiyle ilgili önemli kararları alacak kadar cesur da değildir.

Batu Değirmenci (Kaan Yıldırım):

Batu, zeki ama çalışmakla pek arası olmayan İzmir’li bir delikanlı… Duygularını dışarı vurmayı ve konuşmayı pek sevmez. Agresif, plancı, duygusal ve adaletli bir gençtir. Liseyi ailesinin zoruyla zar zor bitirebilmiştir. Hayatta en çok değer verdiği kişi ise annesidir.

Eren Yüksel (Ceyhun Mengiroğlu):

İstanbul’un üst sınıf ailelerinden birinde büyümüştür. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulunun su topu takımındadır, yüzücü olmasından dolayı ilgi çekici bir fiziksel yapısı vardır. Tüm imkânlara sahip olmasına ve tüm kızların gözü üstünde olmasına rağmen kimseye tepeden bakmaz. Sevgilisi Dolunay ile olan birlikteliğinden memnun değildir.

Gonca Gül Duran (Zeynep Bastık):

Sert duruşlu, pek gülmeyen, gülmediği gibi gözlerinden ateşler çıkaracak kadar sert bakışlara sahip olan, pek arkadaşı olmayan, Antalyalı bir genç kız… İkisi ismi olmasına rağmen Gül isminden pek hoşlanmaz. Doğal bir espri yeteneği vardır, kendisi farkında olmasa bile aslında güzel bir kızdır. Kendisine itiraf edemese dahi esprileriyle meşhur Zeki’den hoşlanmaktadır. Tabii Zeki de ondan… Kendisini okulun Cem Yılmaz’ı sanan Zeki için Gonca’yı güldürebilmek hayatının amacı olur.

Sera Yüksel (Aslı Bekiroğlu):

Hayatı yaşamayı, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok sever. Organizasyon adamıdır! Ailesinin maddiyatını kullanmaktan, imkânlarından faydalanmaktan çekinmez. Eren’in kız kardeşidir ve onunla aynı üniversitede resim bölümünde okuyacaktır.

Tatlı (Orçun İynemli):

İzmir’in genç mafyalarından! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer ve kadınlara nasıl davranacağını bildiğinden onlarla arası çok iyidir.