Gündem Adı Mutluluk'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

14.09.2015 - 08:27 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin yaz dönemi dizilerinden Adı Mutluluk yeni sezonun başlamasıyla gün değişikliğine gitti. Merakla beklenen Adı Mutluluk 13. yeni bölüm 2. fragmanında dikkat çeken sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Adı Mutluluk 13. yeni bölümü ve detayları...

Adı Mutlulukun yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 13. bölüm 1. ve 2. fragmanı izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta olaylı biten bir bölümün ardından merakla beklenen Adı Mutluluk yeni bölümünde herkes, kötü bir sonla karşı karşıya. İşte,yayın günü değişen Adı Mutuluk dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detayları!

ADI MUTLULUK 13. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Yayınlandığı tarihten bu yana Salı günleri ekrana gelen Adı Mutluluk 13. bölüm fragmanıyla çarşamba gününü kaydırıldığını duyurdu! Peki, günü değişen dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Geçtiğimiz hafta Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğu, ortaya çıkmış, dizi nefes kesen bu sahne ile bitmişti. Adı Mutluluk yeni bölümünde; Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğunun ortaya çıkması ortalığı fena karıştırıcak. Dolunay bu duruma oldukça ters tepki verecek. Batu ise Sera ile birlikte ölüm döşendeki Ali'nin son bir isteğini yerine getirmeye çalışınca, olaylar çığrından çıkacak. İşte, 16 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek Adı Mutluluk 13. bölümünde yaşanacaklar!

ADI MUTLULUK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde; Vural'ın, Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğu itirafı herkesi şok etmiştir. Batu, ölmek üzere olan Ali'yle yüzleşir. Dolunay ise Batu'nun kardeşi olduğunu asla kabullenmez. Onu düşmanı beller. Batu'yu alaşağı etmek için hazırlıklara başlar. Kumsal ve Sera, Batu'yla Ali'yi barıştırmak için güçlerini birleştirirler. Onları hipodroma at yarışı seyretmeye götürürler. Eren, Taylan ve İpek arasındaki ilişkiyi onaylamaz. Babasının sevgisine inanmaz. Adı Mutluluk 13. bölümünde; Batu ve Sera, Ali'nin son isteğini yerine getirmek için tehlikeli bir oyuna girişirler. Gonca ile Zeki ilk defa birlikte bir tatile çıkarlar. Gittikleri otelde başlarına gelmedik kalmaz. Kumsal, hiç beklemediği bir anda babasının hazırladığı tuzağa düşer. Herkes, kötü bir son ile karşı karşıyadır.

OYUNCULAR

Kumsal Güçlü
Ezgi Eyüboğlu
İzmirlidir. Çalışkan, akıllı ve başarılı bir kızdır. Üniversite sınavından çok iyi bir netice almıştır. Babasının maddi durumu çok iyi olmasına rağmen burslu olarak İstanbul Dünya Üniversitesi’ni kazanmıştır. Naif bir kızdır. Söylenen pek çok yalana kanabilecek kadar saftır. Duru bir güzelliği vardır. Sesi de çok güzeldir. Ancak Kumsal ikisinin de henüz farkında değildir. Hem okulun hem de evin sakin, uslu kızı olmuştur hep.. Kendisiyle ilgili önemli kararları verme konusunda hiç cesur değildir.

Batu Değirmenci
Kaan Yıldırım
Batu da İzmirlidir. Agresif ancak adaletli.. Plancı ama duygusal.. Zeki ama asla çalışkan olmayan birisidir. Ketum birisidir. Fazla konuşmaz, duygularını dışa vurmayı beceremez. Çok iyi yüzer. Okulun ‘arıza’ çocuğudur. İki yıl sınıfta kaldıktan sonra ittire kaktıra liseyi bitirmiştir. Annesi hayatındaki en değerli varlıktır.

Eren Yüksel
Ceyhun Mengiroğlu
Doğma büyüme İstanbulludur. Üst sınıf bir ailede büyümüştür. Hali vakti son derece yerindedir. Üniversitenin gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Giyimine her zaman özen gösterir. Lordlar kamarasından fırlamış gibi dursa da kimseye tepeden bakmaz. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Yüzücü olduğu için geniş omuzlu ve iyi vücutludur. Tüm kızların gözü ondadır. Eren ise iki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir. Dolunay’ın baskın karakterinden ve kıskanç tavırlarından yorulmuştur. Uzun zamandır Dolunay’dan ayrılmayı planlamaktadır. Ancak onu kırmamak için bu kararını hep ertelemiştir

Gonca Gül Duran
Zeynep Bastık
Antalyalıdır. Özü sözü birdir. Lafını sakınmaz. İkinci adı Gül’dür. İnsanlar bazen kendisine Goncagül diye seslense de o Gül adını pek sevmez.. Gonca’yı tercih eder. Okulun en sert duruşlu karakteridir. Bugüne kadar kimse tarafından Gonca’nın ‘güldüğü’ görülmemiştir. Zaten pek arkadaşı da yoktur. Yabani birisidir. Gözlerinden alev çıkarabilecek kadar sert bakışlara sahiptir. Bakışları olmasa zarif, güzel ve çekici denebilecek bir kızdır aslında. Kendisine baksa daha da güzelleşeceği barizdir. O da Zeki gibi doğal komiktir. Ama Zeki’nin aksine pek sevimli bir hali yoktur. Kendisine bile itiraf edemese de Zeki’den hoşlanmaktadır. O yüzden ona bu kadar sert davranır. Herkesi güldürme konusunda kendini Cem Yılmaz kadar usta gören Zeki, hırs yapıp kendini Gonca’yı güldürmeye adayacaktır.

Sera Yüksel
Aslı Bekiroğlu

Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sever. Bir etkinlik yapılacaksa onu mutlaka Sera yapar. Bu yıl abisi Eren’in üniversitesine girmiştir. Resim bölümünde okuyacaktır. Çalışkan bir kız değildir ancak resim konusunda yeteneklidir. Ailesinin zenginliğini kullanmaktan çekinmez.

Tatlı
Orçun İynemli
İzmirli genç mafya! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir.. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir.. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer. Kadınlarla arası çok iyidir. Onlara nasıl davranılacağını çok iyi bilir.

Haberin Devamı

Dolunay Değirmenci
Dilara Aksüyek

Vural ve İpek’in evlatlık kızları.. Eren’in de eski sevgilisidir. Dolunay tuttuğunu koparan, hırslı bir kızdır. Ancak hırsını kötüye kullanır. İçinde iyilikten çok kötülük barındırır. Kafasına taktığı şeyi elde etmek için her yol onun için mübahtır. Son derece seksidir. Kadınsılığını sergilemekten çekinmez. Özellikle erkekleri bu yolla manipüle edebilir. Çok iyi bir dansçıdır. İzleyenlerin gözlerini kamaştıracak kadar estetiktir. Okuduğu bölüm de dans üzerinedir. İleride önemli bir dansçı olmak ister. Dolunay’ın en büyük motivasyonu Eren’i geri kazanmaktır. Ancak Eren’i kendisine geri döndürmesi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü artık Eren Kumsal’dan hoşlanmaktadır. Bunu öğrendikten sonra Kumsal, Dolunay’ın baş düşmanı olacaktır. Kumsal’a zarar vermek için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Zeki Kubilay
Yağızcan Konyalı
Eren’in oda arkadaşı ve okuldaki en yakın arkadaşıdır. O da Eren gibi su topu takımındadır. Hayalperest, doğal komik, sevimli bir tiptir. Kendine has bir fantezi dünyası olmasına rağmen sosyal birisidir. İnsanları güldürmeyi sever. Sürekli komik şeyler anlatır. Anlattıkları komik olmasa bile insanlar Zeki’nin tavrına ve sempatikliğine güler.