Gündem Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 31. son bölümde Ayşe ve Kerem boşandı ve...

Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 31. son bölümde Ayşe ve Kerem boşandı ve...

30.01.2020 - 00:37 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yayınlandığı günden beri reytingleri alt üst eden dizisi Afili Aşk 31. son bölümüyle yine oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Afili Aşk dizisinin yayınlanan son bölümde Kerem ve Ayşe boşandı ve ortalık adeta karıştı. İşte dizinin hayranlarının şimdiden merakla beklediği Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı...

Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Afili Aşk 31. son bölümde Ayşe ve Kerem boşandı ve...

AFİLİ AŞK 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Mahkemenin verdiği boşanma kararı herkes için şaşkınlıkla karşılanır. Kerem ve Ayşe boşanma sonrası bu olay yaşanmamış gibi davranır. Aşk acısının üstesinden bu şekilde gelmeye ve birbirlerinden uzak durmaya çalışırlar.

Ayşe’nin Modamu'nun yüzü olması onları mecburen bir araya gelmek zorunda bırakır. Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine girerler. Kerem, Ayşe'yi şirketten uzaklaştırma yolu için eski çapkınlıklarına ve umursamaz hallerine devam eder. Ayşe de boş durmaz kendi yöntemleriyle karşılık verir. Kerem'e inat kendisini istemeye gelmek isteyen gizemli talebine evet der. Ancak Ayşe'nin hiç hesaba katmadığı bir şey olur. İsteme günü kapının ansızın çalınmasıyla davetsiz bir misafir gelir. Gelen davetsiz misafirin söyledikleri acaba Ayşe’nin kafasını karıştıracak mıdır?

AFİLİ AŞK 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI