Gündem Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanında neler olacak? İzle

Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanında neler olacak? İzle

15.04.2016 - 09:29 | Son Güncellenme:

Ekranların yeni komedi dizisi olan Aile İşi dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geçen hafta yayınlanan son bölümünde Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için bir çok komik sahnelere şahit olduk. İşte Aile İşi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanında neler olacak İzle

Aile İşi yepyeni bölüm ile ekrana gelmeyi planlıyor. Salı akşamı yayına girecek olan Aile İşi dizisinde yeni fragman bekleniyor. NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği romantik komedi Aile İşi dizisinde 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Başrollerini Pelin Akil, Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Sait Genay, Mine Kılıç, Şafak Karali ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimlerinde paylaştığı Aile İşi'nde yine eğlenceli dakikalar bizi bekliyor. Yayın günü Çarşamba 20:00 ATV

Haberin Devamı

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

'Aile İşi' üyeleri, Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için yepyeni ve onları komik duruma düşürecek yöntemler denerken; biricik baş belası Cemali de Hakan'ın üstüne kabus gibi çöker. Arif ise 'Aile İşi' projesini ortadan kaldıracak, hatta sonunda Ece'nin yetimhaneye bile düşebileceği bir planı hayata geçirir. Sahte ailemizin bu belayı atlatabilmesi için, gerçek bir aileden farksız olduklarını yetkililere kanıtlaması gerekmektedir. 'Aile İşi' üyeleri her türlü arıza duruma karşı Ece için kenetlenir.

Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanında neler olacak İzle

AİLE İŞİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

AİLE İŞİ DİZİSİ HAKKINDA

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek heyecanlı sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

Haberin Devamı

OYUNCULAR: UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

DİZİDE HASİBE EREN FARKI

Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanında neler olacak İzle

Hasibe Özlem Eren (d. 6 Haziran 1975), Türk oyuncu.
İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirdi. 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programından mezun olmuştur.

1996'da Show TV'de yayınlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır.

Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Ayrıca,bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman'a oyuncu koçluğu yaptı. 2006'da Avrupa Yakası adlı dizide Makbule rolünü üstlendi. 2007 ve 2008'de de aynı rolü oynadı.

24'ün aktüalite programı Bir Zamanlar Türkiye ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide Gülizar rolünü canlandırmıştır. Şu anda ise Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde Gülistan rolünü oynamaktadır.

Haberin Devamı

Rol aldığı bazı oyunlar

Arzunun Onda Dokuzu
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Rumuz Goncagül
Yeditepeli Aşk

Filmografi

Kara Bela Kudret'in karısı 2015
Pazarları Hiç Sevmem Reyhan 2012
Yalan Dünya Gülistan 2012
Yerden Yüksek Gülizar 2010
Adab-ı Muaşeret
Anlat İstanbul
Kıskanmak 2009
Usta Hilal 2008
Avrupa Yakası Makbule Kıral 2006-2009
Yağmur Zamanı Turna 2004
Oyuncak Fabrikası 2003
Kibar Ana 2002
Canım Kocacığım 2002
Aşk Meydan Savaşı İclal 2002
Şaşı Felek Çıkmazı Nurşim 2000
Sıdıka Sıdıka Saka 1997