Gündem Aile İşi 10. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Aile İşi 10. yeni bölüm neden yayınlanmadı?

20.04.2016 - 20:48 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında yayınlanan Aile İşi dizisinde heyecan giderek katlanıyor. Herkesin merak ettiği Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? sorusu yanıt buldu. Dünkü yayınlanan Türkiye Kupası maçları yüzünden yayınlanmadı. İşte Aile İşi son bölüm özeti ve yeni bölüm fragman haberi.

Aile İşi 10. yeni bölüm neden yayınlanmadı

Başrollerini Pelin Akil, Ufuk Özkan, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Sait Genay, Mine Kılıç, Şafak Karali ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimlerinde paylaştığı Aile İşi'nde yine eğlenceli dakikalar bizi bekliyor. Yayın günü Çarşamba 20:00 ATV

Haberin Devamı

Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Günlerdir izleyiciyi sabırsızlandıran bölüm neden yayınlanmadı? sorusu yanıt buldu. Çarşamba akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Türkiye Kupası maçları yüzünden Aile İşi önümüzdeki hafta yayınlanacak.

AİLE İŞİ SON BÖLÜM ÖZETİ

'Aile İşi' üyeleri, Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için yepyeni ve onları komik duruma düşürecek yöntemler denerken; biricik baş belası Cemali de Hakan'ın üstüne kabus gibi çöker. Arif ise 'Aile İşi' projesini ortadan kaldıracak, hatta sonunda Ece'nin yetimhaneye bile düşebileceği bir planı hayata geçirir. Sahte ailemizin bu belayı atlatabilmesi için, gerçek bir aileden farksız olduklarını yetkililere kanıtlaması gerekmektedir. 'Aile İşi' üyeleri her türlü arıza duruma karşı Ece için kenetlenir.

Haberin Devamı

Aile İşi 10. yeni bölüm neden yayınlanmadı

AİLE İŞİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AİLE İŞİ DİZİSİ HAKKINDA

Hem güldürerek, hem de hüzünlendirerek heyecanlı sahnelerin yaşandığı Aile İşi dizisinde bu hafta da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi reyting rekorları kırmış birçok dizinin yönetmenliğini üstelenen JALE ATABEY otururken, senaristliğini ise ÖZGÜR EVREN HEPTÜRK üstleniyor.

OYUNCULAR: UFUK ÖZKAN, MURAT AKKOYUNLU, HASİBE EREN, SAİT GENAY, PELİN AKİL, GÜLAY BALTACI, CAN BONOMO, ŞAFAK KARAALİ, ÖZGÜR EMRE YILDIRIM, DENİZHAN AKBABA, ALİ RIZA ŞAHENK, NAZ AR, OSMAN WÖBER, MİNE KILIÇ, UTKU ATEŞ, MICHAELA MELEK DEDE, MELİSA LARA CANTEZ, TOPRAK ÇERÇİOĞLU

DİZİDE JALE ATABEY FARKI

Jale Atabey Özberk, Türk yönetmen. Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Jale Atabey, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde yüksek lisans eğitimi aldı. Yönetmenlik dışında reji asistanlığı, 2005 yılında Döngel Kârhanesi filminde yardımcı yönetmenlik yaptı.

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]
(2002) Melek (TV dizisi)
(2004-2009) Avrupa Yakası (TV dizisi)
(2005) Döngel Kârhanesi
(2010) Mükemmel Çift (TV dizisi)
(2010) Yerden Yüksek (TV DİZİSİ)
(2012-2014)Yalan Dünya (TV DİZİSİ)
(2016-Günümüz) Aile İşi (TV DİZİSİ)