Gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı! Tercih başvuruları nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı! Tercih başvuruları nasıl yapılır?

22.05.2022 - 09:23 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. 6.05.2022 tarihinde sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar tercihleri beklemeye başlamıştı. Tercih başvuruları başladı. Peki Tercih başvuruları nasıl ve nereden yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı Tercih başvuruları nasıl yapılır

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı. Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden 20-26 Mayıs tarihleri arasında alınacak olan tercih başvuruları süresince adaylar 20 tercih yapabilecek. Peki
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih başvuruları nereden ve nasıl yapılır?

Haberin Devamı

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 4175 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI TERCİH BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı tercih başvuruları 20-26 Mayıs tarihleri arasında https://personel.aile.gov.tr/ adresi üzerinden e-posta ve şifre bilgileri girildikten sonra yapılabilecek. Adaylar 20 tercih yapabilecek. 20 tercihin altına 20 tercih dışında boş kalan yerlere tercih dışı sistem tarafından yerleştirmeyi isteyip istemediğini belirtebileceklerdir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI TERCİH BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ