Gündem Akar ve komutanlar Sur’da

Akar ve komutanlar Sur’da

04.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte Diyarbakır’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla kente gelen Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, merkez Sur ilçesindeki tarihi İçkaleyi de gezdi.

Akar ve komutanlar Sur’da

Dün sabah saatlerinde Diyarbakır’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve 2’nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’i, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarının, Diyarbakır’a bir dizi ziyarette bulunmak ve terörle mücadele konusunda askeri birimlerce yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla geldikleri açıklandı.

Orgeneral Akar ve komutanlar, İçkale Müze Kompleksi’ni gezdikten sonra, Valiliği ziyaret etti. Heyet daha sonra bir restoranda yemek yedi. Orgeneral Akar ve beraberindekiler, esnafı da ziyaret etti. Çevredekilerin, Orgeneral Akar ve beraberindekiler ayrılırken alkışladıkları görüldü.