Gündem ALES soru ve cevapları ÖSYM tarafından yayınlandı! (ALES 2017)

ALES soru ve cevapları ÖSYM tarafından yayınlandı! (ALES 2017)

09.05.2017 - 10:40 | Son Güncellenme:

ALES sınav soru ve cevapları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden yayınlandı. 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen ALES soru ve cevapları 9 Mayıs Pazar saat 10:15'ten itibaren 10 gün boyunca sınava giren adayların erişimine açık kalacak. ALES sınavına girmeyen adaylar ise sınav soru ve cevaplarının sadece % 10'u görebilecek.

ALES soru ve cevapları ÖSYM tarafından yayınlandı (ALES 2017)

ALES sınav soru ve cevapları az önce ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adaylara duyuruldu. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede ÖSYM soru ve cevapların tamamını sadece sınava giren adaylara açtı. ALES sınav soru ve cevapları 9 Mayıs saat 10:15'ten itibaren 10 gün boyunca ais.ösym.gov.tr adresinde olacak. ÖSYM, ALES sınav soru ve cevaplarının açıklanmasına yönelik ana sayfasında bir duyuru yayınlandı. ALES sınav soru ve cevaplarına erişmek isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresinden tc kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra soru ve cevaplara ulaşabilecek.

Haberin Devamı

ALES SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ %10

2017-ALES İlkbahar Dönemi: Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

7 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan 2017-ALES İlkbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığı, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 9 Mayıs 2017 tarihinde saat 10:15’den itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017-ALES İlkbahar Dönemi Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

Haberin Devamı

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara saygıyla duyurulur.