Gündem Ali Kundilli 2 filmi hakkında merak edilenler | Konusu - Oyuncuları

Ali Kundilli 2 filmi hakkında merak edilenler | Konusu - Oyuncuları

12.07.2019 - 09:49 | Son Güncellenme:

Faruk Aksoy'un yönettiği Ali Kundilli 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki Ali Kundilli 2 filmi, 4 Mart 2016'da vizyona girmişti. İte Ali Kundilli 2 filmi hakkında merak edilenler...

Ali Kundilli 2 filmi hakkında merak edilenler | Konusu - Oyuncuları

Ali Kundilli filminin konusu: Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakterinin devam filmi Ali Kundilli 2'nin senaristliğini başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu üstleniyor. Filmi beyazperdeye taşıyan olan yapımcı ise "Recep İvedik" ve "Fetih 1453" gibi gişe rekortmeni filmlere imza atan Faruk Aksoy.

Haberin Devamı

Büyük bir aşkla evlenen Ali ve İlknur, aşklarının meyvesini büyük bir heyecanla beklemektedirler. İlknur sekiz aylık hamiledir ve bu süre içinde, Ali’den sonu gelmez acayip isteklerde bulunarak onu canından bezdirir. İlknur çocuğunu da gördüğü bir rüya üzerine İstanbul’da değil, Ali’nin babaannesinin yaşadığı Ayvalık, Küçükköy’de doğurmak ister. Yola koyulan ekip yepyeni maceralara atılır. Ancak çocuğun orada doğması kasaba halkı için de çok önemli bir sorunun çözümünü sağlayacaktır.

OYUNCULAR KİMLER?

Cem Gelinoğlu
Zeynep Aktuğ
Sami Aksu
Ezgi Tombul
Hakan Bilgin
Ayşegül Atik
Emre Mutlu
Gülnihal Demir