Gündem Alper Baycın kimdir? Survivor'dan üzen haber...

Alper Baycın kimdir? Survivor'dan üzen haber...

28.06.2018 - 09:48 | Son Güncellenme:

Alper Baycın kimdir? sorusu merakla araştırılmaya başlandı. Dün akşam Acun Ilıcalı'nın Survivor'da verdiği haber herkesi üzdü. Survivor'ın montaj ekibinde çalışan Alper Baycın hayatını kaybetti. Saldırıya uğrayıp son nefesini veren Alper Baycın hakkında merak edilen bilgiler şöyle...

Alper Baycın kimdir Survivordan üzen haber...

Acun Ilıcalı dün akşam ekrana gelen Survivor yeni bölümünde izleyicilere kötü haber verdi. Survivor ekibinde bir çalışma arkadaşının hayatını kaybettiğini dile getiren Acun Ilıcalı oldukça üzgün olduklarını belirtti. İşte Alper Baycın kimdir sorusunun yanıtı...

Haberin Devamı

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya'da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV'de çalıştıktan sonra Acun Meyda'da geçen Baycın, bir süredir Dominik'teki montaj ekibinde görev alıyordu.

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜ?

24 yaşında hayata gözlerini yuman Alper Baycın'ın, Survivor Adası’nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbininden bıçaklayarak öldürdüler. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalandı.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

"Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim."

Haberin Devamı

Alper Baycın kimdir Survivordan üzen haber...