Gündem Alperen Duymaz'ın eşi Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında?

Alperen Duymaz'ın eşi Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında?

22.01.2020 - 11:03 | Son Güncellenme:

Alperen Duymaz, çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile dünyaevine girdi. Bodrum Masalı, Acı Aşk ve Çarpışma adlı dizilerde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Alperen Duymaz'ın Kübra Kelkit ile evlennmesinin ardından Kübra Kelkit kimdir sorusu magazin gündemini takip eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Kübra Kelkit kimdir?

Alperen Duymazın eşi Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında

Kübra Kelkit kimdir sorusu magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bodrum Masalı, Çarpışma ve Acı Aşk dizileri ile adını duyuran yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile evlendi. Haziran ayında düğün yapmayı planlayan çiftin bu kararı almasında Ankara'da öğretmenlik yaptığı bilinen Kübra Kelkit'in tayininin İstanbul'a aldırmak isteyen Alperen Duymaz'ın bu nedenle erken bir nikah yaptıkları biliniyor.

Haberin Devamı

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk oyuncu ve manken olan Alperen Duymaz, Bodrum Masalı dizisinde Ateş karakterine hayat vermişti. Acı Aşk, Çarpışma ve Zemheri dizilerinin kadrosunda yer alan Alperen Duymaz kariyerine mankenlik yaparak başladı.

Ankara doğumlu olan Alpersn Duymaz, Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti. Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başladı. 2018 yapımı Direniş Karatay adlı filmde Kutay karakterini canlandırdı. Burcu Özberk ile kısa süreli bir ilişki yaşadı. Yıl içinde Çukur adlı dizide "Emrah komiser" karakterini canlandırdı. Ardından 2018 yılının sonunda ve 2019 yılında Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" karakterini canlandırdı. 2020 yılının başından beri Show TV'de yayınlamaya başlayan Zemheri dizisinde "Ayaz" karakterini canlandırmaktadır.