Gündem Analar ve Anneler 8. bölüm yeni fragmanı yayınlandı-izle

Analar ve Anneler 8. bölüm yeni fragmanı yayınlandı-izle

07.12.2015 - 11:28 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni sezon dizisi Analar ve Anneler 8. bölüm fragmanını yayınladı. Yeni bölümde heyecan dolu gelişmeler seyirciyi bekliyor. Ayhan görevden alınıyor. Kader ise büyük bir soruna karşı karşıya. Analar ve Anneler 8. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Analar ve Anneler 8. bölüm yeni fragmanı yayınlandı-izle

Senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın yer aldığı Analar ve Anneler 8. bölüm fragmanını yayınladı. İşte yeni bölümden ilk detaylar..

Haberin Devamı

Analar ve Anneler 8. bölümü ile 10 Aralık Perşembe günü ATV'de..

ANALAR VE ANNELER 8. BÖLÜM FRAGMANI

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardır artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşamaktadır. Dahası Sevgi ile evlenmiştir. Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılır.

Tahsin karşısına çıkıp evli olduğunu söylemediği için, onu cezaevinden çıkartanın kendisi olduğunu anlatmadığı için kızgındır ona. Tahsin ise hala Zeliha'ya aşıktır. Şimdi Tahsin hem aşkını kanıtlamalı, hem de hayatına dair sakladığı tüm gerçekleri anlatmalıdır Zeliha'ya.

Haberin Devamı

Diğer tarafta Neriman'ın öldüğünü öğrenen Kader, Neriman'ı Halil'in öldürdüğünden şüphelenmektedir. Halil ise Ayhan'ın tehdidi üzerine iyice gerilir. Murat'ı Ayhan'a verirse, Kader'in de onu terk edeceğini bilmektedir. Halil, Kader ve Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu ararken, Mustafa cezaevinden çıkar. Kader Halil'e İstanbul'da kalmak için direnirken, ne Mustafa'yla kavuşmasına, ne de Zeliha'nın Murat'ı bulmasına çok az zaman kaldığının farkında değildir.