Gündem ‘Anasınıfsız okul kalmasın’

‘Anasınıfsız okul kalmasın’

11.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) Demirören İstiklal’de açtığı stantlarda el emeği ürünlerini satışa çıkardı. Elde edilecek gelir Anasınıfsız Okul Kalmasın projesinde kullanılacak

‘Anasınıfsız okul kalmasın’

Demirören İstiklal’in dördüncü katında dün TOGEMDER stantları açıldı. Yapılan açılışa İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’in eşi Nuray Güler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TOGEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran ve eşi Hasan Gülbaran, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, Revna Demirören ve Cemra Çarmıklı ile Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut, TOGEMDER Yönetim Kurulu ve hayırseverler de katıldı.

Haberin Devamı

‘Anasınıfsız okul kalmasın’

Koleksiyonunu verdi

Stantlardaki ürünleri inceleyen davetliler Osmanlı şerbetlerinin de tadına baktı. Hasan Gülbaran ve Erdoğan Demirören arasında başlayan keyifli sohbete daha sonra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı. Keyifli geçen açılışta davetliler stantlardan aldıkları ürünlerle TOGEMDER’in Anasınıfsız Okul Kalmasın projesine de destek verdi.

‘Anasınıfsız okul kalmasın’

Hasan Gülbaran, kendisinin uzun yıllardır topladığı parfüm şişeleri ve özel koleksiyon olan metal objeleri kampanyaya destek için satışa çıkardı.

Hasan Gülbaran, gelen davetlilere ürünleri ve koleksiyonundaki parçaları tanıttı.

‘Anasınıfsız okul kalmasın’

Doğal ve katkısız ürünler

Açılan stantlarda, Payam Life Diyet Ürünler, Payam Osmanlı şerbetleri ve tatlıları, el ürünleri ve hediyelik eşyalar bulunuyor.

Haberin Devamı

‘Anasınıfsız okul kalmasın’

Payam Life Diyet Ürünler, Payam Osmanlı şerbetleri ve tatlıları iktisadi işletmesi TOGEMDER’e ait olan Payam, tamamen katkısız ve doğal olarak üretiliyor. El ürünleri ve hediyelik eşyalar ise TOGEMDER bünyesinde Mefruşat Atölyelerinde imal ediliyor. TOGEMDER’in açmış olduğu stantlar ileriki günlerde Demirören İstiklal içerisinde satışlarını sürdürecek.