Gündem Ankara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü

Ankara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü

23.06.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Ankara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü

Edinilen bilgilere göre kaza akşam saatlerinde Şereflikoçhisar - Ağaçören yolunda meydana geldi.

Haberin Devamı

Ağaçören ilçesinden Şereflikoçhisar yönüne doğru seyir halinde olan E.A. yönetimindeki 03 EL 050 plakalı otomobil karşı şeritten gelen E.Ü.’nün kontrolündeki 06 SCP 32 plakalı otomobil ile bilinmeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza sonucunda otomobiller hurdaya dönerken 06 SCP 32 plakalı aracın sürücüsü E.Ü ve 03 EL 050 plakalı araçta bulunan N.A. ve U.A. hayatını kaybetti.

Sürücü E.A. ise ağır yaralandı. Yaralı sürücüye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla önce Şereflikoçhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı ve ardından Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Ankara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü

İKİ OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ: 3 AĞIR YARALI

Kırıkkale'de de kafa kafaya çarpışan iki otomobilin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale'de Ahılı Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A. idaresindeki 71 FL 336 plakalı otomobil ile S.B.'nin kullandığı 71 DZ 725 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. İki otomobilin de hurdaya döndüğü kazada, sürücüler ile araçta yolcu olarak bulunan O.A. ağır yaralandı.

112 Acil Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanenin acil servis bölümünde tedavi altına alınan 3 yaralının da sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle gaz kaçağının olduğu bir otomobilde ise itfaiye ekipleri tarafından tedbir alındı. Polis ekiplerince yapılan çalışmanın ardından da iki otomobil, çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Ankara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ TAKLA ATTI: 14 YARALI

TEM Otoyolu Kumburgaz istikametinde ise sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yeşillik alana uçtu. Takla atan aracın içerisinde bulunan 14 kaçak göçmen yaralandı.

Kaza saat 01.00 sıralarında Çatalca TEM Otoyolu Kumburgaz mevki civarında Edirne istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre, içerisinde 14 kaçak göçmenin bulunduğu 34 MC 6423 plakalı araç kontrolden çıkıp takla attı. Kaza sonrası yaralanan 14 kaçak göçmen yola savrulurken, sürücü olay yerinden kaçtı. Kaza yapan aracı gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri otoyol üzerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Olay yerinde ilk müdahalelerin yapıldığı 14 yaralı çevre hastanelere götürüldü. Devrilen araç olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Yolun temizlenmesinin ardından kapatılan yol şeritleri açıldı.

Haberin Devamı

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.