Gündem Ankara'da operasyon! Peş peşe gözaltılar

Ankara'da operasyon! Peş peşe gözaltılar

29.02.2024 - 10:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da terör örgütü FETÖ, uyuşturucu ticareti ve ruhsatsız silah kullanımına yönelik icra edilen farklı operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

Ankarada operasyon Peş peşe gözaltılar

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, FETÖ terör örgütü üyesi olmaktan hakkında kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası bulunan N.N.M.’nin bir süre ilçede ikamet ettikten sonra Keçiören’e gittiğini ve burada saklandığını belirledi. Teknik ve fiziki çalışmaların ardından düzenlenen operasyonla yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Haberin Devamı

13 FARKLI SUÇTAN SABIKALI UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir diğer olayda ise uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirlediği S.T.’yi düzenlenen operasyonla yakaladı. 13 ayrı suçtan sabıkalı olduğu öğrenilen şahsın adresinde çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Ekiplerin uyuşturucu kullandığını belirledikleri F.D. isimli kişinin üst aramasında ise 12,5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahsın 18 farklı suçtan sabıka kaydı bulunduğu aktarıldı.

RUHSATSIZ TABANCAYLA YAKALANAN ŞAHSIN 26 SUÇTAN KAYDININ BULUNDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranması bulunan M.C.’yi de yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıya ait ruhsatsız silah ise bir marketin çöpünde ele geçirildi. Üzerinde 6 adet tabanca fişeği ile yakalanan M.C.’nin 26 ayrı suçtan kaydının olduğu öğrenildi. Yakalanan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Ankarada operasyon Peş peşe gözaltılar