GündemAnkara'da 'Turgutlar' suç örgütü üyesi 29 şüpheli adliyede

Ankara'da 'Turgutlar' suç örgütü üyesi 29 şüpheli adliyede

10.12.2020 - 16:46 | Son Güncellenme:

Ankara'da, atık toplama ihalelerine girenleri tehdit ettiği belirlenen ve 'Turgutlar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında suç örgütünün lideri İdris Melih T.'nin de bulunduğu 29 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ankarada Turgutlar suç örgütü üyesi 29 şüpheli adliyede

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı kişilerin atık toplama ihalelerine katılanlardan para istedikleri, vermeyenleri silahla yaraladıkları ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonla 29 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında suç örgütünün lideri İdris Melih T.'nin de bulunduğu 29 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Şüphelilerin, 'nitelikli yağma', 'nitelikli dolandırıcılık', 'tehdit', 'hakaret', 'kasten yaralama', 'tutuklu ve hükümlünün kaçırılması', 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' ve 'mala zarar verme' gibi suçlara karıştıkları öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki
Bu kez rotası Miami oldu! Eski Survivor yarışmacısından olay tepki

Cadde | 04.05.2025 - 09:09

Mauro Icardi ile sevgilisi China Suarez'in aşkı doludizgin devam ediyor. Çift bu kez Miami'ye gitti.

Yazarlar