Gündem Anne dizisi 11. yeni bölüm bu hafta neden yayınlanmadı?

Anne dizisi 11. yeni bölüm bu hafta neden yayınlanmadı?

09.01.2017 - 10:06 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Anne dizisi dün akşam ekrana özel bölüm ile geldi. Salı akşamları ekrana gelen Anne dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Turna ve Zeynep Öğretmen arasında duygusal anların yaşandığı son bölüm ardından Anne dizisi 11. yeni bölüm ile 17 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek.

Anne dizisi 11. yeni bölüm bu hafta neden yayınlanmadı

Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği; senaryosunu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan’ın kaleme aldığı Anne dizisi 1 hafta aranın ardından özel bölümü ile ekrana geldi. Anne dizisinde bu hafta; Gönül'e oğlunu öldürdüğü söyleyen annesi hesap sordu. Kendisine sorulan sorular karşısında sessiz kalacak olan Gönül yaşadığı durumu sorguladı. Yeni bölüm yani 11. bölüm 17 Ocak Salı günü ekranlarda.

Haberin Devamı

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ile sergilediği başarılı oyunculukla tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne özel bölümüyle 17 Ocak Salı 20.00'da Star'daydı.

İŞTE YAYINLANAN SON BÖLÜM TIKLA-İZLE



ANNE 11. BÖLÜM FRAGMANI



ANNE DİZİSİNDE NELER OLDU?

Turna, suskunluğunu bozuyor! Zeynep'in başının belaya girmesini istemeyen Turna, suskunluğuna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başlar. Cengiz, Zeynep'in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler.

Şule'nin Turna'yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirir. Bu esnada Turna'yı sormak üzere çocuk bürodan amir de pavyona gelmiştir. Polisin gelmesi pavyon müşterisini kaçırır. Patron bu zararı Cengiz'in ödemesini ister. Cengiz'in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gereklidir.

Haberin Devamı

Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep'ten büyük bir meblağ ister. Turna'ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullanır. Zeynep parayı bulmak için büyük bir mücadeleye girişir. Gönül para konusunda Zeynep'e yardımcı olmak ister. Zeynep Gönül'deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir.

Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide'yi kızdıracak bir yöntemle parayı bulur. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktur. Rıfat'ın evine giden Zeynep'i orada büyük bir sürpriz beklemektedir.