Gündem Anne dizisi 31. son bölümde Sinan'ın ölümü herkesi yıktı!

Anne dizisi 31. son bölümde Sinan'ın ölümü herkesi yıktı!

06.06.2017 - 12:18 | Son Güncellenme:

Anne dizisi 31. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Star TV'de ekrana gelen Anne dizisinde Şule ve bebeğini kurtarmak için kendi hayatından vazgeçen Sinan’ın ölümü herkesi yıktı. Anne dizisi 32. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Anne dizisi 31. son bölümde Sinanın ölümü herkesi yıktı

Anne dizisinde Sinan ölümü şok etisi yarattı.. Zeynep, Sinan’ın ölümünün üstesinden gelmeye çalışırken yanında kalan Turna’yı da düşünmek zorundaydı. Cengiz ve Şule, yanlarında Hasan’la kaçak hayatını daha fazla sürdürmemek için Zeynep’le bir pazarlığa giriştiler.

Haberin Devamı

ANNE DİZİSİ 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



Zeynep, Hasan’ın yokluğunda perişan olan Turna daha fazla üzülmesin diye kendi hislerinden vazgeçerek fedakarca bir seçim yapar. Böylece Cengiz ve Şule kaçak hayatından kurtulur, beklemedikleri bir hayata kavuşurlar.

Ancak Zeynep’in seçimini kabullenmek ailedeki herkes için kolay olmayacaktır. Ablasıyla zıt düşen Gamze ile Cahide’nin arası açılır. Duru, Gamze’yi yumuşatmakla uğraşırken kalp krizini atlatan Cahide ise kötüye giden sağlık durumunu herkesten saklamaya çalışmaktadır.

Zeynep yüzüne bakmak istemediği Cengiz ile pazarlığa oturduğu için kendini suçlarken, Cengiz’in tavrı işleri daha da zorlaştırır. Ancak Şule ve Cengiz, Cahide ve Turna ile ilgili büyük sırrı öğrenince Cengiz yeni bir plan yapar ve oyunu buna göre oynamaya başlar.

Haberin Devamı

Zeynep cephesinde de büyük bir sır açığa çıkmak üzeredir. Zeynep babasının öldüğü yangını sorgulamaya başlar. Zeynep'i durdurmak için Ali'den yardım isteyen Gönül’ün hayattaki en büyük korkusu gerçek mi olacaktır?