Gündem Anneler Günü'nde alınabilecek en güzel hediyeler

Anneler Günü'nde alınabilecek en güzel hediyeler

12.05.2018 - 15:44 | Son Güncellenme:

Dünyanın en değerli varlıkları olan anneler için düzenlenen bu özel günü, her sene Mayıs ayının ikinci pazar gününde kutlanmaktadır. Evlatlarını çeşitli zorluklara karşı binbir emekle büyüten kıymetli annelere, Anneler Gününde maddi veya manevi bir hediye almak onları mutlu etmek açısından yerinde bir karar olacaktır. Annesine hâla ne alacağına karar veremeyenler, yazıyı okumaya devam ediniz.

Anneler Gününde alınabilecek en güzel hediyeler

Çiçek

Haberin Devamı

Basit ama her zaman etkili bir hediye olduğu düşünülen çiçek, neredeyse tüm kadınları etkiler. Annenizin özel olarak sevdiği bir çiçek varsa onu alabilirsiniz, kendi cümlelerinizle yazdığınız duygu yüklü bir yazı içeren kartı da çiçeğe iliştirerek hediyenizi ona takdim edebilirsiniz.

Kitap

Bir diğer basit ama oldukça kıymetli hediye kitaptır. Annenizin sevdiği bir yazarın kitaplarından birisine bakabilirsiniz. Bir diğer seçenek de “anne” temalı duygusal kitaplardır. Bunlardan bir tanesini alarak annenize anlamlı ve duygusal bir hediye vermiş olabilirsiniz.

Fotoğraf albümü

Annenizle olan fotoğraflarınızı bastırıp bir albüm haline getirerek ona hediye ettiğinizde annenizin yüzünde oluşacak tebessümü hiçbir şey değişmeyeceksiniz.

Haberin Devamı

Makyaj seti veya parfüm

Her kadın kozmetiğe ve kişisel bakıma merak duyar. Onun sevdiği tonlardan ve markalardan oluşan bir makyaj seti oluşturabilirsiniz. Bu setin onu çok mutlu edebilir. Makyaj setinin yanı sıra sevdiği veya seveceğini düşündüğünüz bir pafümü ona hediye edebilirsiniz.

Mutfak eşyası

Mutfakta zaman geçirmekten keyif alan anneler için mutfak eşyaları da son derece güzel ve işlevsel bir hediye olabilir. Örneğin çay makinesi, yoğurt yapma makinesi, kahve makinesi, tost makinesi, blender seti, kahve/çay fincan takımı annelerin mutfakta kalma sürelerini azami miktara indirebilir. Bu konudaki seçenekler oldukça fazladır. Annenizin zevkine göre seçeceğiniz bir mutfak eşyası da onun mutlu olmasına yetecektir.

Yazılı kurabiye

Üzerine “canım annem” tarzında yazılar yazdırabileceğiniz kurabiyeler hazırlatabilirsiniz. Hem sevimli hem de oldukça anlamlı bir hediye olacaktır.


Şık bir kıyafet ya da çanta

Tüm kadınlar kıyafete ve çantaya az da olsa düşkündür. Annenizin tarzına uygun olacağını düşündüğünüz şık bir kıyafet veya bir çanta ile Anneler günü hediyenizi tamamlayabilirsiniz. Alacağınız kıyafetle çantayı kombinlemeniz anneniz için de kullanım kolaylığı açısından olumlu bir davranış olacaktır.

Bir öpücük bile yeterli

Bu hediyelerin dışında annenize vereceğiniz küçücük bir öpücük, kısacık bir not bile onu mutlu etmeye yeterli olacaktır. İllaki maddi değeri yüksek olan bir hediyeye almak zorunda değilsiniz önemli olan ona olan sevginizi ve gözünüzdeki değeri ifade etmenizdir.