Gündem Annenin feryadı

Annenin feryadı

14.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İki kızını öldürüp canına kıyan firarinin eşi isyan etti: Bu cani adam hapisten kaçıp beni vurdu, çocuklarımı kaçırdı, kimse onu engellemedi, herkesten şikâyetçiyim

Annenin feryadı

Antalya Aksu’da önceki gün ikinci kattaki bir dairede, Göksel Akşeker (40) kızları Hira (3) ile Elasu’yu (5) başlarından birer kurşunla vurarak öldürdü. Katil baba sonra aynı silahla intihar etti. Çocukların cenazeleri dün anneleri Şura Akkök Akşeker’e, babanın cenazesi ise yakınlarına verildi. Baba ve çocuklarının Kahramanmaraş’ta ayrı ayrı toprağa verilecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Göz göre göre...’

Kızlarının cenazesini alırken gözyaşına boğulan Şura Akkök Akşeker, cinayetlerin göz göre göre işlendiğini belirterek şöyle isyan etti: “Eşim 2.5 ay önce kapalı cezaevinden firar etti. Sonra beni tuzağa düşürüp silahla vurdu, 6 saat işkence yaptı. Ardından çocuklarımı kaçırdı. Bu adam 2.5 aydır Antalya’da elini kolunu sallayarak dolaşıyordu. Ben bu adamın uyuşturucu bağımlısı ve sapık bir zihniyete sahip olduğunu bildirmeme rağmen hiçbir şey yapılmadı. Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde, ev kiralayıp onu yerleştirdi. Çocuklarımın ölmesine sebep olan herkesten şikayetçiyim. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Benim gül gibi iki yavrum göz göre göre katledildi.”

Haberin Devamı

Suç dosyası kabarıkGöksel Akşeker’in 30 Ağustos’ta eşini silahla yaraladığı, öldüğünü sanıp kaçtığı ortaya çıktı. İki yıl önce de 11’inci kata çıkıp intihara kalkışan, ‘Mehdi’ olduğunu öne süren babayı eyleminden polis vazgeçirmiş. Cinayetlerin işlendiği evde Göksel Akşeker’e ait 20 sahte kimlik ele geçirildi.