Gündem AÖF kayıt işlemi nasıl yapılır? AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman sona erecek?

AÖF kayıt işlemi nasıl yapılır? AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman sona erecek?

08.09.2017 - 11:08 | Son Güncellenme:

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 5 Eylül Salı günü başladı. AÖF kayıt işlemleri 16 Eylül tarihine kadar devam edecek. Sonrasında ise Anadolu Üniversitesi tarafından ek yerleştirme süreci başlayacak. Peki AÖF kayıt yenileme işlemlerinin başlangıç tarihi nedir?

AÖF kayıt işlemi nasıl yapılır AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman sona erecek

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri başladı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF ikinci üniversite kayıt işlemlerini yapmak isteyen adaylar 5-16 Eylül tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. İşte AÖF ikinci üniversite kesin kayıt için gereken belgeler...

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI MI?

AÖF kayıt yenileme işlemleri henüz başlamadı. AÖF kayıt yenileme işlemleri 26 Eylül'de başlayacak

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1) İnternet Başvuru Belgesi (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)
2) Öğrenci Bilgi Formu (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)
3) Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)
4) Öğrenim Belgesi (YÖKSİS sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)

AÖF KAYIT İŞLEMLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İnternet başvuru işlemleri, "http://aof.anadolu.edu.tr" adresinden 5 Eylül Salı günü saat 09.00'da başlayıp, 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de sona erecek. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar, 18 Eylül Pazartesi günü bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilecek. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramayacak. Adaylar, internet başvuru ve kayıt kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kaydolabilecek.

Haberin Devamı

Adaylar, ders transferi ve muafiyet işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye "www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinin "Duyurular" bölümünden ulaşabilecek. Başvuru ücreti geçen sene 205 TL'ydi. Bu sene ise ne kadar olacak merak ediliyor.