Gündem AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları ne zaman? AÖF sınavları online mı olacak, yüz yüze mi?

AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları ne zaman? AÖF sınavları online mı olacak, yüz yüze mi?

11.11.2020 - 12:12 | Son Güncellenme:

AÖF sınavları için geri sayım başladı. 29 Ekim'de kayıt işlemlerinin sona ermesinin ardından sınav tarihleri belli oldu. AÖF canlı dersleri ise devam ediyor. Peki, AÖF güz dönemi ara sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Sınavlar online mı olacak?

AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları ne zaman AÖF sınavları online mı olacak, yüz yüze mi

AÖF Güz Dönemi ara sınavları için tarihler belli oldu. Kayıt işlemlerinin sona ermesinin ardından sınavları bekleyen öğrenciler için açıklama Açıköğretim Fakültesi'nden geldi. Sınavları yüz yüze mi, online mı olacağı belli oldu.

Haberin Devamı

AÖF CANLI DERSLER NASIL İZLENİR?

Çevrim içi ortamda eş zamanlı gerçekleşecek Canlı Ders etkinlikleri 2 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Anadolum eKampüs'e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır.

Öğrenciler derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs’te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.

AÖF CANLI DERS İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

AÖF Güz Dönemi ara sınavları 12 - 13 Aralık 2020 tarihinde yapılacak. AÖF ara sınavları çevrimiçi (online) olacak mı merak konusu.

AÖF Güz Dönemi final sınavları ise 16-17 Ocak 2021 tarihlerinde olacak.

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

Anadolu Üniversitesi Senatosunun 06/10/2020 tarih ve 16 sayılı kararı gereği 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.

Dönem sonu sınavı ile ilgili karar daha sonra alınacaktır.