Gündem Arka Sokaklar 481. bölümde Tunç vuruldu! Yeni bölüm fragmanı yayında

Arka Sokaklar 481. bölümde Tunç vuruldu! Yeni bölüm fragmanı yayında

18.05.2018 - 09:16 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 481. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'da Tunç dizinin final sahnesinde vuruldu. Yayınlanan Arka Sokaklar 482. yeni bölüm fragmanında Tunç, ölüm kalım savaşı veriyor. Mesut ise intikam peşinde!

Arka Sokaklar 481. bölümde Tunç vuruldu Yeni bölüm fragmanı yayında

Arka Sokaklar son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar ekrana gelen son bölümde Tunç'un vurulması izleyenleri şaşkına çevirdi. Arka Sokaklar ekrana gelen son bölüm ardından 482. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Arka Sokaklar 482. yeni bölüm fragmanında Tunç ölüm kalım savaşı verirken Mesut ise intikam peşine düşüyor.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 481. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza, Veli’yi bulması için Kunduracı Nevzat’ın yanına gider ve olanları anlatır. Kızına ve ailesine bu kötülüğü yapan adamı bulması için Nevzat’tan yardım istemektedir. Hakan, Arzu’nun buluşma teklifini kabul eder.

Hüsnü, hastalığını ekip arkadaşlarından gizlemeye çalışmaktadır. İşler tahmin ettiği gibi sorunsuz ilerlemez ve Hüsnü hastanede olduğunu açıklamak durumunda kalır.

Bir binanın katından atlamış kadın cesedi bulunur. Kadının ismi Hale’dir ve bir ajansa bağlı olarak modellik yapmaktadır. Ekibimiz durum ile ilgili gerçeği öğrenmek için Hande’yi görevlendirir, Hande’yi tehlikeli bir operasyon beklemektedir.

ARKA SOKAKLAR 482. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umut Bebek davası göründüğü kadar kolay kapanmayacaktır. Asım, hapishanede de olsa Selin ve Mesut’tan intikam alıp, oğlunu ellerinden almanın peşine düşer. Arif’e istihbarattan Mesut’un peşinde adamların olduğuna dair bilgi gelir.

Musa, sorgusunda kunduracı Nevzat’ın adresini verir. Rıza Baba bu işi tek başına çözmek ister. Tekinsiz bir mahallede yaşayan Nevzat’ın yanına, ziyarete gider. Nevzat eski kabadayılardandır. Rıza ile de eski tanışıklıkları vardır.

Hüsnü son zamanlardaki sağlık problemleri üzerine, Reşat Hoca’nın kapısını çalar. Hüsnü’nün anlattığı belirtilerden Reşat şüphelenir ve tahlillerin yapılması için hastaneye giderler.